Plameň v srdci přehled

Plameň v srdci
https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/112362/birmingham-plamen-v--112362.jpg 4 190 190

Birmingham série

< 3. díl

Osirelá Cerynise sa ocitá na lodi kapitána Birminghama. Keďže jej hrozí nebezpečenstvo, kapitán jej ponúkne formálne manželstvo. Počas plavby sa však do seba naozaj zaľúbia. Voľné pokračovanie románu Plameň a kvet.

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Ikar (SK)

The Elusive Flame, 1998

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Plameň v srdci. Přihlašte se a napište ho.

miruska1
09.01.2022 5 z 5

Tento díl je skvělý. Nic tomu nechybí. Četlo jse to samo

MAU256
28.07.2021 5 z 5

Asi se budu opakovat, ale i tato knížka je krásně romantická. Autorka dokáže vše popsat, že si člověk dokáže přestavit, že by byl i on hlavní hrdinkou či hrdinou příběhu. Tentokrát je příběh zasazen do námořního prostředí s krásnou Cerynise a pohledným kapitánem Beauregardem. Málem jejich láska (narychlo pro bezpečí Cerynise uzavřené manželství) skončila, neboť ani jeden z nich nebyl sto vyjádřit pocity tomu druhému, naštěstí jim k tomu dopomohla závist Germaine, která se chtěla za Beauma provdat. A jelikož je to krásně romantická knížka, tak vše dopadlo šťastně. Knížku mohu jen doporučit.

Zomy
27.09.2020 5 z 5

Úžasná historická romance. Předchozí Žhavé líbánky byly slabší, ale tohle je zase stará dobrá Woodiwiss. Jede sice podle stále stejné osnovy, ale když ono jí to tak jde...
Autorka má tedy velkou trpělivost - z toho, jak dlouho vydrželi Cerynise a Beau dělat navzájem nedostupné, jsem si až kousala nehty - protože já takovou trpělivost opravdu nemám :-)
Jinak je tu všechno to, na co jsme u KEW zvyklé - velká láska, dobrodružství, napětí a neustálá akce.

Kniha Plameň v srdci v seznamech