Birthday Girl přehled

Birthday Girl
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/530891/bmid_birthday-girl-65b4ae39506b6.jpg 4 580 580

Jordan je devätnásťročné dievča, ktoré pochádza z veľmi zlých rodinných pomerov. Dá sa dokopy so svojím najlepším priateľom, Coleom a začnú spolu bývať. Jordan chodí na vysokú školu, pracuje v miestnom bare a vo vzťahu je tou zodpovednou. Počas jej narodenín, ju Cole nevyzdvihne z práce tak, ako mal. Rozhodne sa teda, že si zájde do kina a tam narazí na Pikea. Po príjemne strávenom čase sa ich cesty majú rozísť. Čoskoro však zistí, že Pike je Coleovým otcom. Cole zapríčiní, že ich vyhodia z bytu a Pike im ponúkne, aby sa nasťahovali do domu k nemu. Ako má Jordan vydržať v dome so svojím priateľom a jeho otcom, ktorý je dokonalým príkladom muža, ktorého by chcela?... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: ekniha , Pandora

Birthday Girl, 2018

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Birthday Girl. Přihlašte se a napište ho.

lejera
předevčírem 5 z 5

Od autorky jsem četla již několik knih, každá na to "své", ale za mě je Troufalá vášeň nejlepší knihou, kterou jsem od ní četla. Kniha se četla svižně, nechybělo jiskření, hádky, emoce, láska a samozřejmě vášeň. Obě postavy jsem si brzy zamilovala, byť Jordan se opravdu chvílemi chovala jako malá holka, ale spolu s Pikem jim to neuvěřitelně jiskřilo. Kniha měla náboj a na konci jsem byla zklamaná, že už je konec :-)

veronika9761
11.03.2025 3.5 z 5

Za me fajn cteni, s trochu preslazenym koncem.

HankaJosefiova
10.03.2025 5 z 5

Poorvé s touhle autorkou a hned mě to totálně pohltilo. Věřila jsem jí to. A to mě u knížek vždycky hrozně nadchne.
Piké byl úžasňák, to bez pochyby. Jordan taky i když mladicky. Ale tohle téma bylo uchopeno strašně krásně. I když je to vždycky asi na nic. Tady to bylo roztomile na nic. A to mám spíš ráda drsnější dramata.
Tohle mě však přesvědčilo. Díky za ní.

100 nejčtenějších knih roku 2024

27.12.2024

Žebříček 10 nejčtenějších knih (březen)

15.03.2024

Žebříček nejprodávanějších knih (8. týden)

28.02.2024

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.

,,Čas běží mnohem rychleji, než čekáš."

,,Nikdy nic nejde podle plánu."

,,Je mladý, všichni děláme chyby a říkáme sobecké věci, když si myslíme, že nám patří celý svět."

Více citátů z knihy najdete u autora.

Kniha Birthday Girl v seznamech

v Mé knihovně294x

(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)