Drsný cizinec přehled
Joan Johnston
Bitter Creek série
1. díl >
Trace Blackthorne byl vychován k tomu, aby si v životě vzal, co chce. A on zatoužil po Callii Creedsové. Před lety je nenávist mezi rodinami rozdělila. Nyní se Trace vrátil domů jako drsný cizinec s tvrdýma očima a nabídne Callii sňatek. Callie znovu stojí před nesnadnou volbou mezi rodinou, která ji potřebuje, a jediným mužem, kterého kdy milovala. Minulost se vrací..... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2003 , AlpressOriginální název:
Cowboy, 2000
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Drsný cizinec. Přihlašte se a napište ho.
Příběh je velmi hezky napsaný, není to jen taková obyčejná limonáda, mělo to spád a postavy nebyly jen černobílé. Vykreslení po roky pěstované nenávisti, jejího původu a sílení je dále rozvíjeno i v dalších dílech. Pěkné, bavilo mě to.
Další příjemná romantická oddechovka,která se dobře četla.Nenávist mezi rodinami kdysi rozdělila Callii a Traceho- kterého milovala .A on se po čase vrací jako drsný cizinec pro Callii je to velmi těžké ,jak se rozhodnout- zda přijmout jeho nabídku k sňatku či se podvolit rodině.
Kniha Drsný cizinec v seznamech
2007 | Bosá nevěsta |
1999 | Stíny minulosti |
2006 | Cena za lásku |
2009 | Jiskra naděje |
2001 | Drsný cizinec |
Opět kniha v romantickém duchu, láska, nenávist, rodina, složité vztahy v ní a hlavně život na ranči. To vše ve čtivém podání této autorky. Rozhodně v této sérii budu pokračovat.