Biznis 21. storočia přehled

Biznis 21. storočia
https://www.databazeknih.cz/img/books/10_/102402/biznis-21-storocia-102402.jpg 4 88 88

Hneváte sa na korupciu v dnešnom svete? Na Wall Street a veľké banky? Na vládu, za to, že robí príliš veľa zlých vecí a nerobí veľa tých dobrých? Alebo ste nahnevaní sami na seba za to, že ste už skôr neprevzali kontrolu nad svojimi financiami? Život je tvrdý. Otázka znie: Čo s tým mienite urobiť? Nariekanie a sťažovanie si na ekonomiku alebo obviňovanie druhých vám finančnú budúcnosť nezaistia. Ak chcete mať bohatstvo, musíte si ho vybudovať. Musíte sa zmocniť svojej budúcnosti tým, že získate kontrolu na svojimi príjmami už dnes! Pre väčšinu z vás sú to možno ťažké ekonomické časy, ale pre mnohých podnikateľov sú to časy plné ekonomických príležitostí. Nielenže práve dnes je tá správna chvíľa na to, mať vlastný podnik, ale v skutočnosti nikdy nebola príhodnejšia! Robert T. Kiyosaki je multimilionár, investor, majiteľ podnikov, učiteľ a lektor v oblasti podnikania a najpredávanejší autor bestsellerov z edície Bohatý otec. Keď vo veku 47 rokov odišiel do dôchodku, stal sa spoluzakladateľom spoločnosti CASHFLOW Technologies a sám založil spoločnosť Bohatého otca, ktorá dnes ponúka miliónom ľudí na celom svete rady, ako získať finančnú slobodu.... celý text

Literatura světová Literatura naučná Ekonomie a obchod
Vydáno: ?
Originální název:

The Business of the 21st Century , 2010


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Biznis 21. storočia. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (15)

Mety15
04.10.2023 3 z 5

Tato kniha od Kiyosakiho mě tak moc nechytla. V knize v podstatě ani není vysvětleno, co to ten síťový marketing vlastně je (já osobně jsem to nepostrádal, ale pro lidi, kteří vůbec neví, je to opravdu špatné). Určitě se to řadí ke slabším knihám o osobním rozvoji. V porovnání s knihou Bohatý táta, chudý táta, která je naprosto fenomenální, je tohle velmi slabé.

Hoxer
10.08.2023 4 z 5

Kniha je velmi dobře napsaná, jednoduchá, čtivá, výstižná a není tak opakující se jako jiné autorovy bestsellery. Kniha je velmi dobře logicky členěna, kdy v první sekci autor dává obecný obraz a nastavuje mindset, druhá sekce je hlavní pasáží knížky a třetí dává myšlenku síťového marketingu do praktické aplikace. Při čtení jsem si uvědomil, jak je síťový marketing opravdu mocný nástroj pro vytváření osobního bohatství a pro zlepšování kvality života lidí kolem vás.


Kristulda
18.11.2022 3 z 5

Kniha se mi moc dobře nečetla, ale i přes to našla jsem tam pár zajímavých myšlenek.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Biznis 21. storočia v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených167x
ve Čtenářské výzvě5x
v Doporučených7x
v Knihotéce48x
v Chystám se číst42x
v Chci si koupit15x
v dalších seznamech3x