Bláznivé pokušení přehled

Bláznivé pokušení
https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/390016/bmid_blaznive-pokuseni-GDf-390016.jpg 3 24 24

Simona vede krásný a šťastný život – má vysněnou práci a chystá se na svatbu s milovaným mužem. Když ale začne pátrat po zmizelých modelkách z modelingové agentury, zažije situace doslova jak z filmového thrilleru, navíc ještě unesou jejího budoucího manžela. Proč a kam se ztrácejí modelky? Kdo všechno je do toho zapletený? Poradí si Simona s nebezpečím, které jí hrozí? Zmešká kvůli němu svatbu? A najde vůbec svého Olivera?... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Bláznivé pokušení. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (9)

mariva
24.01.2021 4 z 5

Možná trochu moc překombinovana kriminální zápletka, ale knížka prostě chytne a musí se číst dál, protože jste zvědaví, jak vše dopadne. Závěrečné vysvětlení bylo opět dost komplikované, ale autorku jsem neznala a pokud se v dalších knihách nepokouší o detektivky, ráda si od ní ještě něco přečtu.

bosorkalesni
24.06.2020 2 z 5

Nedá se říct, že by knížka byla vyloženě špatná.... dokonce jsem byla i napjatá jak dopadne.... Ale je docela sranda, že mi připadá, že popis o čem kniha je na zadní straně obalu, obrázek na obalu, název knihy a obsah knihy spolu tak nějak nekorespondují :-D Ale třeba to byl umělecký záměr :-))


cori
24.07.2019 2 z 5

Pokus o detektivku z prostředí módních časopisů, kdy se hlavní hrdinka touží stát módní redaktorkou a přitom nesnáší nakupování oblečení (sama uvádí, že popadne, co vidí, vyzkouší a za 10 minut má nakoupeno), který řeší zmizelé modelky, sexy hasiče a sektu.
Nechápu, jak hlavní hrdinka mohla přesvědčovat přítele, aby se vydával za elektrikáře a obcházel podezřelé rodiny, které však společně nedávno navštívili. To si myslela, že by si na urostlého sexy chlapa nevzpomněly? Nebo bivakování v cizím domě (vaří si tam, koukají na televizi, chodí na nákup) a sousedé si po dobu několika dní ničeho nevšimnou?
Pohádková červená knihovna.
Pobavila mě i věta, že v koutě místnosti bylo velké vedro. Z textu pak vyplynulo, že sloužilo jako WC. Co udělá chybějící háček na E?

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Bláznivé pokušení v seznamech

v Přečtených48x
ve Čtenářské výzvě3x
v Knihotéce85x
v Chystám se číst7x
v Chci si koupit1x
v dalších seznamech2x