White Tower Rocks přehled
Tite Kubo (p)
V nouzi poznáš přítele – Joruiči se po dlouhé době vrací na scénu a vypadá to, že naši hrdinové konečně dospějí do cíle a Rukia bude osvobozena. V cestě už jim stojí jen její bratr a kapitán šesté jednotky Bjakuja Kučiki. Ičigo už se ovšem dávno přesvědčil, že s Bjakujou nejsou žádné žerty. Dokáže jej tentokrát porazit?
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize White Tower Rocks. Přihlašte se a napište ho.
U dílu jsem se bavil a ani mi nevadilo, že se teď bude na něco čekat. Myslím, že Tite Kubo toho má dostatek v zásobě a že se pořád může stát něco, co čtenáře zaujme. Doufám tedy, že nadechnutí, pro které se chystají postavy, bude i nadechnutím celé série, a že další dění bude také zajímavé, anebo ještě zajímavější.
Kniha White Tower Rocks v seznamech
2012 | The Death and the Strawberry |
2012 | Goodbye Parakeet, Goodnite My Sista |
2013 | Rightarm of the giant |
2012 | Memories in the Rain |
2013 | The Death Trilogy Overture |
Kupodivu mě tento díl bavil víc, než ten předchozí, který byl rozhodně víc nadupaný akcí. Avšak ve svazku 14 se dozvídáme hromadu informací o charakterech postav a jejich vztazích k ostatním.
Kočka Joruiči se nám konečně pořádně ukázala a jistě způsobila nejednomu čtenáři šok. Její postava mě opravdu baví a vždy se na její výstupy těším.
Blázen tohoto dílu je rozhodně kapitán výzkumné jednotky, Kurocuči, avšak ne tak sympatický, jako Zaraki. I tak se na ten souboj těším, protože v animované podobě byl opravdu hodně působivý.