Vyvolení přehled

Vyvolení
https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/438042/bmid_vyvoleni-wW3-438042.jpg 4 86 86

Blix a Rammová série

1. díl >

Vrchního komisaře Alexe Blixe pojí s bulvární novinářkou Emmou Rammovou tragické pouto, o kterém ona sama zprvu netuší. Proto je ochoten poskytovat jí informace o případu pohřešované vrcholové atletky, která nedorazila na křest své kontroverzní autobiografie Věčná jednička. Zdá se, že to nebude jediná celebrita, jíž půjde o život... Zvládnou Alex a Emma dopadnout extrémně rafinovaného sériového vraha, nebo se v záři reflektorů ocitne další mrtvé tělo?... celý text

Literatura světová Romány Thrillery
Vydáno: , Kniha Zlín

Nullpunkt, 2018

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vyvolení. Přihlašte se a napište ho.

LadyLane
13.01.2025 4 z 5

Woohoo konečne kniha, kvôli ktorej čítam thrillery. Milujem, keď ma realita otravuje a hľadám každú chvíľku, keď môžem čítať. A teraz sa idem vrhnúť na tú katastrofu v kuchyni, ktorú som posledných 50 strán odkladala :)

ArwenAragorn
18.08.2024 5 z 5

81%

"Člověk nemá větší hodnotu jen proto, že je známý nebo že umí hrát fotbal."
Perfektní thriller! Alex Blix se tady poprvé setkává s Emmou Rammovou. Seznamujeme se tady s celým policejním týmem i s novým přírůstkem na oddělení - Kovicovou, schopnou policistkou, kterou dostane Blix na starost. Vrchní komisař vyšetřuje vraždy celebrit, o kterých dostane Emma jako novinářka úkol psát. Přitom se seznámí s Blixem, jsou spolu v kontaktu a Emma má dobré nápady, které vyšetřování posouvají dál. Emma se pak taky dozví, že Blix k ní má i osobní vztah. Zároveň je to jeho noční můra.
Knížka má spád, je hodně napínavá, má hromadu zvratů, sériový vrah je nevypočitatelný a je odhalen až v úplném závěru, který je současně nervy drásající záležitost. Předtím je v ohrožení života Emma, teď zase Blixova dcera Iselin. Pak je tu ovšem epilog, na jehož konci jsem skřípala zuby.
Ráda doporučím, užijte si knížku jako já!

Gracian1964
27.05.2024 3 z 5

Zapovedal som sa, že už nebudem čítať severskú krimi, tak nechápem, prečo som to porušil. Nebolo to zlé, ale prešpekulované a vykonštruované, až - až. Nemyslím si, že by sa toto mohlo stať v skutočnom živote, hm... ale ktovie....

Knižní novinky (33. týden)

09.08.2020

Knižní novinky (32. týden)

02.08.2020

Knižní novinky (31. týden)

28.07.2019

Kniha Vyvolení v seznamech