Blog za milión přehled
Natasha Courtenay-Smith
Ako vyniknúť vo svete, kde chce blogovať azda každý a blogové príspevky sa dajú nájsť na každom rohu? Ako sa blogovaním môžete stať niekým? Čo vedia najúspešnejší blogeri na svete a ktoré vedomosti (zatiaľ) chýbajú vám? Nech už ste ktokoľvek – mamička v domácnosti, nádejný bloger píšuci o móde, životnom štýle či stravovaní, majiteľ veľkej spoločnosti alebo malej firmy –, v knihe Blog za milión sa dozviete, ako sa z vás stane úspešný bloger. Kniha predstavuje dokonalú príručku o tom, ako máte • spustiť úspešný blog • správne písať príspevky • speňažovať blog • budovať si osobnú značku, ktorá umožní ďalší rozvoj blogu • blogovať na podnikateľské účely • pozdvihnúť blog na vyššiu úroveň Naučte sa písať a speňažovať blog, zistite, ako môžete podporiť firmu úspešným blogovaním, a prečítajte si svedectvá osobností, ktoré už v blogosfére pôsobia a zabezpečujú si tým vysoký príjem. Podnikateľka a odborníčka na digitálnu stratégiu Natasha Courtenayová-Smithová vám vysvetlí, ako si máte vybudovať blog, vďaka ktorému sa zviditeľníte, zabezpečíte si nové príležitosti, dobre zarobíte a zmeníte si život. Predstaví vám kombináciu praktických rád a rozhovorov s najslávnejšími a najúspešnejšími blogermi, vlogermi a expertmi na obsahovú stratégiu na svete. Patria medzi nich Seth Godin, Lily Pebblesová, Grant Cardone, Madeleine Shawová a mnohí ďalší.... celý text
Osobní rozvoj a styl
Vydáno: 2017 , Ikar (SK)Originální název:
The Million Dollar Blog, 2016
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Blog za milión. Přihlašte se a napište ho.
Skvělá kniha!!! Jestli jste váhali s prezentací na internetu, tak po přečtení této knihy nebudete mít žádné pochyby. 100% motivace. Lépe si dokážete představit, jak vydělávat online a jaké možnosti jsou zpeněžení. Já hlavně cením poznatky a rady všech blogerrů, jak blog zpeněžit. Já knihu pořídila jen tak, nečekala jsem nic světoborného. Takové holčičí tlachání o tom jak získat úspěch. V tomhle případě opravdu platí “nesuď knihu podle obalu. Je to skvělá kniha, která v sobě ukrývá mnoho moudra. Mám svůj byznys a díky knize jsem motivována konečně začít s blogem. Ikdyž mám za sebou kurzy marketingu na nejlepších platformách až v této knize mi došlo, že jsem to brala za špatný konec. Díky knize vše tak nějak do sebe zapadlo. A proto rozhodně doporučuji.
Kniha vás provede začátky blogování, pomůže vám vybrat si své téma, platformu, na které budete blogovat a ukáže vám i pravidla, kterými byste se měli řídit, pokud chcete uspět. No a konečně se také dozvíte, jak konkrétně se dá na blogování vydělat.
To vše je proloženo rozhovory s americkými celebritami či úspěšnými blogery. A ty jsou opravdu velmi motivující! Americký rybník je sice nesrovnatelně větší než ten náš tady, zákonitosti úspěchu jsou ale stejné všude.
Knižní novinky (21.5. - 3.6.)
21.05.2018
Kniha Blog za milión v seznamech
Kniha je z roku 2016 a hodně věcí se na internetu a sociálních sítích opravdu změnilo. Myslím, že zkušenější si z knihy moc nevezmou (snad jen inspirativní příběhy světově úspěšných blogerů). Mně, jako nováčkovi, byla kniha přínosem, ale některé pasáže jsem přeskakovala.