Blondína hľadá přehled

Blondína hľadá
https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/354754/mid_blondina-hlada-Gyw-354754.png 3 24 24

Poznáme to všetci, klasický vývin randenia – kvety, káva, oťukávanie, ďalšie stretnutie, bozk, ďalšia káva, ďalšie a dlhšie zvádzanie, milovanie… The end zoznamovaniu? Nuda! Dá sa to aj inak, intenzívnejšie a hneď. Keď šťastná náhoda zafunguje, do hodiny je všetko hore nohami a svet sa točí dvakrát rýchlejšie. Pekná a schopná Dorota si prvýkrát v živote vyskúša internetovú zoznamku, a čuduj sa svete, vyjde to! Podľa mailov dokonalý Adam je na ceste k nej. Len to nepokaziť, nezakríknuť, predčasne sa neradovať… Adam vyzerá byť zásahom do čierneho – borí Dorotine obavy, predsudky a zábrany. Veselý príbeh o tom, čo všetko sa (ne)môže stať počas dvadsiatich štyroch hodín. Detailne popísané okamihy, ako z virtuálnej náhody vzniká nový vzťah. Krehký začiatok s radostným očakávaním aj prízemnou obavou, len aby sa niečo nepokazilo. Motýle v bruchu, pobláznené hormóny, nalinajkovaný ružový zajtrajšok… Znamená rýchly začiatok ešte rýchlejší koniec? Popasuje sa pokojná Dora s vopred nastaveným svižným tempom? Vznikne z prvotného vzplanutia láska na celý život?... celý text

Romány Pro ženy Literatura česká
Vydáno: , Magna
Originální název:

Zn. Blondýna hledá, 2017


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Blondína hľadá. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (9)

Uma
01.12.2020 4 z 5

Oddechová kniha s trochou humoru.

oskarina
06.02.2020 4 z 5

Mě tyhle “kraviny” proste bavi:) Hlavní hrdinka mi teda přišla chvilkama trochu naivní, ale bůh vi, jak to cele dopadne. Otevreny konec me velice nastval:)


Garfinela
05.04.2019 odpad!

To je jedna z nejhorších knížek na jakou jsem v poslední době narazila. To se snad ani nedá nazvat literaturou. Už tématem samozřejmě člověk nečeká nic hlubokého, prostě oddychovku. Ale těžko si oddechnout u něčeho tak ubohého a plytkého. Není to ani vtipné. Což někdy vynahradí ubohost příběhu. Divím se, že byl někdo ochoten to vůbec vydat.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Blondína hľadá v seznamech

v Přečtených31x
ve Čtenářské výzvě6x
v Knihotéce87x
v Chystám se číst11x