Bludiště temnoty (2011) | Databáze knih

Bludiště temnoty přehled

Bludiště temnoty
https://www.databazeknih.cz/img/books/76_/76575/bludiste-temnoty-76575.jpg 4 58 58

Brutální vražda na univerzitě v Oxfordu! Když Charlie Flintová dostane anonymní balíček plný novinových výstřižků o brutální vraždě, okamžitě zaujme její pozornost, protože k činu došlo v areálu vysokoškolského kampusu v Oxfordu, kde před lety studovala. Zatímco nevěsta a svatební hosté popíjejí šampaňské, dvojice údajných vrahů ubíjí ženicha a zkrvavené tělo hází do řeky. Charlie netuší, kdo jí balíček mohl poslat, ani proč, ale nedokáže zločin vypudit z hlavy. Její profesní život klinického psychiatra se zrovna ocitl v troskách, a tak má spoustu času věnovat se vyšetřování tohoto případu. Vrací se zpět do uzavřeného a záhadného světa oxfordské univerzity, proniká hlouběji do pozadí hrůzného příběhu a dochází jí, že zločin bude komplikovanější, než by se na první pohled zdálo. Každým dalším úspěšným krokem směrem k odhalení pravdy se přibližuje k nebezpečí, které hrozí i jí… V jádru tohoto románu leží fantasticky spletitá a složitá záhada. McDermidová je ještě lepší, než kdykoliv předtím. Na vrcholu sil a ambicí.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: , BB art

Trick of the Dark, 2010

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Bludiště temnoty. Přihlašte se a napište ho.

emamat
13.10.2021 5 z 5

Velmi podařená detektivka. Ráda se k jejím knihám znovu vracím, vždycky mě znovu zaujmou.

moudivlacek
17.04.2019 4 z 5

Není to to nejlepší od autorky, ale ani to nejhorší. Jen mi trošku přišlo divné, že nikomu nepřišlo na um divné, že kolem jedné osoby je nějak moc podezřelých smrtelných nehod. Na začátku mě pak zaujala situace Charlie, která díky svému odbornému názoru prožívá velmi těžké období.
Každopádně zajímavé i "psaní pravdy" vražedkyně v knize pro veřejnost.

Kerberos
26.06.2017 4 z 5

Val si udržuje dobrý standart.

Kniha Bludiště temnoty v seznamech

v Mé knihovně117x