Bob a Bobek: Na návštěvě přehled
Libor Adam
Bob a Bobek série
Nová kniha komiksových dobrodružství známých a oblíbených králíků z klobouku, Boba a Bobka, zavede malé čtenáře na návštěvy u lidí pracujících v různých profesích. Králíci si se svými lidskými kamarády na vlastní „kožešinu“ vyzkoušejí, jaké to je být řidič autobusu, strojvedoucí, zahradník, kuchař, co musí umět lékař a jak náročné je stát se kosmonautem. Oba králíci zažijí i nebezpečí v profesi hasiče nebo vyčerpávající práci herců ve filmu. Každé ráno se Bobkovi nechce vstávat, a tak ho Bob musí motivovat stále novými a novými zážitky. A protože má Bobek jako obvykle smysl pro komplikace, musí Bob pokaždé zasáhnout a vytáhnout svého parťáka z potíží.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Bob a Bobek: Na návštěvě. Přihlašte se a napište ho.
Mně se kniha nelíbila tolik jako mé čtyřleté holčičce, ale za ni dávám plný počet hvězdiček.
Kniha Bob a Bobek: Na návštěvě v seznamech
2015 | Bob a Bobek jedou na hory |
2018 | Bob a Bobek: Na návštěvě |
2022 | Regáči a neznámí hrdinové odboje |
2023 | Regi: Skutečný příběh elitního vojáka |
Bob a Bobek jsou super postavičky. Komiks k tomu, krásně udělané, hezké čtení před spaním. Přečetly jsme ji s dcerou na jeden zátah.
V knize je několik povolání, které si králíci vyzkouší a že je to mnohdy dřina.
Nestárnoucí pohádka, už já ji měla ráda, pak moje starší dcery a teď i nejmladší.