Bohatý otec, Chudobný otec - Čo bohatí učia svoje deti a chudobní nie přehled

Bohatý otec, Chudobný otec - Čo bohatí učia svoje deti a chudobní nie
https://www.databazeknih.cz/img/books/14_/149095/bohaty-otec-chudobny-otec-co-bohati-ucia-svoje-deti-a-chudobni-nie-149095.jpg 4 1199 1199

Musíme sa naučiť, ako peniaze zarábať a zariadiť, aby peniaze pracovali pre nás. Ponúkame vám ľahko pochopiteľné základy na dosiahnutie finančnej istoty. Prečítajte si ich a urobte prvý krok k naplneniu svojich cieľov. Malá investícia do knihy sa mnohonásobne vráti, pretože je to "trieda sama o sebe". Autor zaznamenal vo svete obrovský úspech a pre veľký záujem napísal ďalšie knihy, ktoré vám postupne ponúkneme. ... celý text

Literatura naučná Ekonomie a obchod Osobní rozvoj a styl
Vydáno: , Motýľ

Rich Dad Poor Dad - What the Rich Teach Their Kids About Money - That the Poor and Middle Class Do Not!, 2000

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Bohatý otec, Chudobný otec - Čo bohatí učia svoje deti a chudobní nie. Přihlašte se a napište ho.

sola_lupa
12.01.2025 4 z 5

Pokud chcete změnit svou finanční situaci a máte nulovou finanční gramotnost, je tato kniha právě pro vás. Nečekejte ultimátní zrychlené návody "jak vydělat miliardy bez práce a rychlostí blesku", které vídáte na všech SNS.
Kniha vám nabídne základní pojmy, které jsou vysvětlené jako pro malé děti, takže je dokáže pochopit opravdu každý, kdo nikdy neměl účetnictví a pohyb mezi čísly je pro něj jako když ho vysadíte v Tokiu bez mobilu s appkou map (vyzkoušeno na mně osobně) a k tomu vám nabídne také menší filozofickou průpravu přemýšlením těch, kteří nechtějí živořit.
Velkou nevýhodu vidím v tom, že spousta věcí, o nichž kniha hovoří, může být platná pouze v USA, avšak jako příklady pro začátek jistě postačí. Dále je také skvělé, že jsou v ní uvedeni další autoři a díla, kterých se můžete chopit ihned po přečtení tohoto.
Co bych chtěla vytknout nakladatelství, které vydalo kdysi knihu jako první, je, že ty otřesné a četné chyby člověka velmi zdržují. A nemluvím o pár chybách, ale kvantu chyb. Nejvíc mě pobavilo, že mě čekala poslední věta, ve které se autoři loučí. A chyby se v ní loučily také, protože tam opravdu jedna byla. Nejde o to, že se ušetřilo na korektuře, ale většinu oněch chyb by zvládl opravit i Word, protože šlo dost často i o vynechaná písmenka.

DrCocktail
28.10.2024 3 z 5

Chcete-li se přiučit finanční gramotnosti či naučit tuto dovednost vaše děti, je tato kniha povinností!

Život-je-Růst
19.07.2024 5 z 5

Bible finanční gramotnosti, zařadil bych do povinné četby!

Knižní novinky (9. týden)

23.02.2020

Kniha Bohatý otec, Chudobný otec - Čo bohatí učia svoje deti a chudobní nie v seznamech

v Přečtených2 037x
v Mé knihovně457x