Bohatý otec chudobný otec - Čo bohatí učia svoje deti a chudobní nie přehled

Bohatý otec chudobný otec - Čo bohatí učia svoje deti a chudobní nie
https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/408923/bmid_bohaty-tata-chudy-tata-co-bohati-uc-Jrx-408923.jpg 4 1175 1175

BOHATÝ OTEC, CHUDOBNÝ OTEC vyvracia mýtus, že vysoké príjmy z vás spravia boháča, spochybňuje predstavu o dome ako o majetkovej hodnote, ukazuje rodičom, prečo sa nemôžu spoliehať na to, že ich deti sa v škole naučia narábať s peniazmi, raz a navždy vysvetlí rozdiel medzi aktívom a pasívom, ukáže vám, čo učiť vaše deti, aby si v budúcnosti samy zabezpečili finančný úspech. Štúdium kníh je súčasťou filozofie spoločnosti Rich Dad: čítať, diskutovať, študovať... a znovu diskutovať. Toto nové, štvrté, vydanie k 20. výročiu vzniku knihy Bohatý otec, chudobný otec obsahuje 9 celkom nových častí, ktoré sú určené pre spoločnú diskusiu a ktoré vám poslúžia ako sprievodca, keď budete čítať túto knihu, študovať ju, rozoberať a debatovať o nej so svojimi priateľmi a svojou rodinou. Robert Kiyosaki zmenil spôsob myslenia o peniazoch desiatkam miliónov ľudí na celom svete. Preslávil sa svojím priamočiarym vyjadrovaním, dravosťou, odvahou a aj svojím postojom, ktorým sa stavia proti konvenciám.... celý text

Literatura naučná Ekonomie a obchod Osobní rozvoj a styl
Vydáno: , Motýľ
Originální název:

Rich dad poor dad, 2000


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Bohatý otec chudobný otec - Čo bohatí učia svoje deti a chudobní nie. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (208)

Život-je-Růst
19.07.2024 5 z 5

Bible finanční gramotnosti, zařadil bych do povinné četby!

dasa6360
17.05.2024 3 z 5

Finanční gramotnost v Česku je z mého pohledu stále nedostatečná a lidé selhávají v základních věcech, proto bych tuto knihu doporučovala zařadit již ve školách. Autor nepíše nijak složitě, takže by výborně posloužila jako vstup do této problematiky, ačkoliv je určena spíš pro americký trh. Některé myšlenky jsou dobré, jiné spíš slabší. K nastartování kritického myšlení a k diskuzi ideální.


sf1
26.04.2024 odpad!

Plytká kniha plná směšně jednoduchých, dětinských a často až nebezpečných rad od scammera, co lže a překrucuje fakta celý svůj život. Odporné!

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (9. týden)

23.02.2020


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Bohatý otec chudobný otec - Čo bohatí učia svoje deti a chudobní nie v seznamech

v Právě čtených84x
v Přečtených1 999x
ve Čtenářské výzvě125x
v Doporučených128x
v Knihotéce444x
v Chystám se číst506x
v Chci si koupit193x
v dalších seznamech9x