Bojíš se tmy? přehled
Sidney Sheldon
Z celého světa přicházejí zprávy o záhadných vraždách. Zprvu se zdá, že jde o náhodné události, ale policie brzy zjistí, že všechny oběti pracovaly pro KIG, nejvlivnější organizovanou skupinu zabývající se vojenskou strategií. Šéf organizace Tanner Kingsley slibuje dvěma mladým vdovám, Dianě a Kelly, že vypátrá, kdo stojí za smrtí jejich blízkých. Vzápětí však obě jen o vlásek uniknou smrti. Kdo a proč je chce zabít?... celý text
Literatura světová Romány Thrillery
Vydáno: 2005 , AlpressOriginální název:
Are You Afraid of the Dark?, 2002
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Bojíš se tmy?. Přihlašte se a napište ho.
Tahle krimi mi párkrát přišla díky ,,superhrdinkám" Kelly a Dianě až moc pohádková... Tyto dvě vdovy, musely mít nad sebou celou armádu strážných andělů, jinak si nedovedu jejich nesnadné úniky..., vždy s dobrým koncem moc vysvětlit.
Tato kniha mi celkově moc nesedla. Od tohoto autora znám i lepší ke čtení.
Sidneyho knihy prostě mají spád i napětí. Těším se, až trochu pozapomenu a přečtu si s chutí znovu.
Kniha Bojíš se tmy? v seznamech
2011 | Pokud přijde zítřek |
1998 | Dokonalé plány |
2002 | Odvrácená strana půlnoci |
2013 | Hněv andělů |
1995 | Nic netrvá věčně |
Velmi zajímavé téma příběhu. Asi by mě nenapadlo použít ho jako zápletku do románu. Velmi neotřelé a neokoukané. Tohle je moje první přečtená kniha autorky, a myslím, že se s chutí vrhnu na další.