Bokovka přehled
Barbora Vajsejtlová
Nezávazný románek z večírku někdy přeroste ve vášnivý vztah. Pokud ale porušíte nepsaná pravidla, může se bokovka změnit v noční můru. Karolíně je třiatřicet. Má poněkud zvláštní vztah se svou matkou a zcela normální touhu vybudovat si rodinu s „tím pravým“. Její kolega Marek je ženatý čtyřicátník, otec dvou dcer, znuděný letitým manželstvím. Na firemním večírku spolu začnou flirtovat a skončí v posteli. Nejdřív se zdá, že oba vědí, jak se taková hra hraje. On si po letech užívá obdivu a cítí se vedle ní mladší. Ona si vychutnává zájem a vášnivou aférku. Pak se jim ale situace začne vymykat z rukou. Každému jiným způsobem. Nedorozumění se vrší a v okamžiku, kdy by Marek bokovku rád ukončil, Karolína už je pevně rozhodnutá, že bude jen její. A je hodně cílevědomá...... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Bokovka. Přihlašte se a napište ho.
Zajímavá knížka, četla se dobře, ale konec mě zklamal - v podstatě to skončilo ve chvíli, kdy to mohlo velmi dobře začít. Nebo aspoň pokračovat. Konec mi celý dojem z knihy trochu pokazil.
Škoda toho otevřeného konce, ráda bych četla i pokračování. Zajímavě psané, doporučuji.
Knižní novinky (35. týden)
23.08.2020
Knižní novinky (34. týden)
16.08.2020
Kniha Bokovka v seznamech
2020 | Bokovka |
2019 | Mami, přidej! aneb Jak se (ne)stát supermatkou |
2022 | Vůbec o nic nejde |
2016 | Vánoce za dveřmi |
2017 | Ať jsou velcí zase malí! |
Mimo jiné naprosto výborně vykreslen rodinný život s malými dětmi.