Bola mníška přehled

Bola mníška
https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/427412/bmid_bola-mniska-qme-427412.jpg 3 3 3

Mila bola mníška, ale opustila kláštor. Aj keď od detstva túžila po mníšskom habite a chcela milovať iba Boha, zamilovala sa do Ondreja. Nasťahovali sa do bytu na sídlisku v malom meste a Mila si zvykala na život v domácnosti. Pridala sa k Svedkom Jehovovým, občas sa objavila na ulici a ponúkala náboženskú literatúru. Ondrej sa časom zmenil na agresívneho pijana, ubližoval jej a ponižoval ju. Napokon zostala žiť sama. Oľutovala odchod z kláštora. Opatrovala starých ľudí a spolu s nimi prežívala ich osudy. Silný príbeh plný napätia, lásky, sĺz, výčitiek, obetovania sa, aj ráznych rozhodnutí.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Bola mníška. Přihlašte se a napište ho.

matogeminimato
22.11.2023 4 z 5

Príbeh ženy, ktorá bola mníškou. Opustila kláštor skrz muža ,ktorý už po pár mesiacoch ukázal pravú tvár pijana, ubližoval a ponižoval ju. No naspäť k jednoduchému aj keď prísnemu životu v kláštore, kde bolo všetko,, nalinajkované" a každý deň rovnaké sa už nemohla vrátiť. A tak si zvyká na,, obyčajný" život a pritom chce jediné, tak ako väčšina z nás.... mať niekoho s kým by mohla byť,, v dobrom aj zlom"

Jurajovamaka
23.02.2021 5 z 5

Kniha nadväzuje na knihu MNÍŠKA. Mne sa páčila. Pekný príbeh zo života.
Určite O D P O R Ú Č A M ❤✌

Kniha Bola mníška v seznamech