Spodní proudy přehled

Spodní proudy
https://www.databazeknih.cz/img/books/15_/15017/bmid_spodni-proudy-gRA-15017.jpg 4 45 45

Boldt / Matthews série

1. díl >

Napínavý detektivní příběh o sérii brutálních vražd mladých žen se odehrává v americkém Seattlu.

Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: , Knižní klub

Undercurrents, 1988

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Spodní proudy. Přihlašte se a napište ho.

ArwenAragorn
02.08.2024 1 z 5

Opravdu jsem nepochopila tak vysoké hodnocení. Knížku jsem dočetla po stranu 50. Na dvaceti stránkách se tam detektiv vciťuje v domě oběti do zavražděné. Pak šéf detektivů vysvětluje svým podřízeným k čemu je potřebný psychologický profil pachatele! A pořád, ale pořád se omílá všechno dokola. Tohle fakt nepotřebuji.
Nehodnotím, protože jsem nedočetla, možná se někdy k autorovi vrátím, ale zatím si udržím odstup. Možná byla pro čtení této knížky špatná konstelace hvězd. Nevím. Já ji nedoporučuji.

bigben
29.11.2021 4 z 5

Objevený autor, nový vyšetřovatel a shledala jsem ho zajímavým. Knížka dobře čtivá a pachatel odhalen na konci.

georginaa
20.10.2020 4 z 5

Sympatický policajt jde po sériovém vrahovi žen. Rozplétá jednu záhadu za druhou a je zaskočen , že mu tolik věcí unikalo. Bohudík vyřeší tento spletitý případ i když musí nasadit do toho svůj život. Rozuzlení je překvapující a tím u mě kniha stoupla na vysoké hodnocení.

Kniha Spodní proudy v seznamech

Ridley Pearson