Bonifác zase řádí v psí školce přehled
Iva Gecková
V psí školce série
< 2. díl
Snad ani slon v porcelánu nenadělá tolik neplechy jako Bonifác v psí školce. Vítejte u dalších povedených kousků psího hromotluka a zjistěte, jak to s tímhle legračním propadlíkem dopadne! Opustí Bonifác už konečně psí školku a dostane se do psí základní školy? Tentokrát se všechny psiny budou odehrávat v zimě, a tak s vykutálenou štěněcí smečkou zažijete sněhovou kalamitu a dočkáte se i vánočního překvapení.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Bonifác zase řádí v psí školce. Přihlašte se a napište ho.
I mně se víc líbil druhý díl :-) Četla jsem dětem ve školce a společně jsme se neskutečně nasmáli.... Milujeme Bonifáce a jeho paní bučitelku :-D
Druhý díl se nám líbil víc než první - což se nestává často. Bonifácova role se navzdory názvu knihy smrskla, ostatní pejsci dostali více prostoru. Na začátku se pobavíme při hledání zubů paní "bučitelky/mučitelky/hučitelky", pak se dozvíme, proč pejskové spí na půl oka - a při zkoušení se děti hodně nasmějí. Myslím, že závěr a také novinový výstřižek o spojení psích a kočičích škol nabízely možnost pokračování příběhu, ale zdá se, že se k němu paní spisovatelka už nevrátila.
Kniha Bonifác zase řádí v psí školce v seznamech
2020 | Liška Šiška ve školce |
2019 | Kamarádi ze záhrobí |
2018 | Florentýna a kouzelná kniha |
2018 | Čertí babička |
2020 | Liška Šiška u doktora |
Na dnešní dobu čtivé, úsměvné a pěkné vyprávění o psí školce a Bonifácovi. Jelikož neznám první knihu a v této knize jsem se až tak moc o Bonifácovi nedozvěděla, něco mi tam scházelo... Trochu mi připadalo, že tato kniha až tak o samotném Bonifácovi zase nebyla, ale to je můj názor, názor dospělé :-) Dětem se tato knížka moc líbila (5 a 7 let)., tak jí všichni tři doporučujeme :-)