Nevěsta z Inverness přehled
Arnette Lamb
Série Border 1. V ERBU SLUNCE 2. ROZPOLCENÉ SRDCE 3. TEMNÁ VÁŠEŇ 4. NEVĚSTA Z INVERNESS Skotská Vysočina, 1309. V dobách války za skotskou nezávislost byla Meriden ještě malé dítě, přesto byla vybrána, aby do rukou svého chotě jednou vložila obřadní meč vůdce skotského lidu. Lstivý anglický král Edward I. však rozhodl, že si vezme neurozeného a nevzdělaného muže z lidu… syna místního řezníka. Mladý Revas MacDuff, i když není urozené krve, ale v srdci je neohroženým bojovníkem za nezávislé Skotsko, s takovým údělem souhlasí. Zcela odlišný názor má však jeho budoucí tchán, který by raději viděl svou dceru mrtvou, než aby musel požehnat takovému sňatku. Meriden se proto rozhodne, že se uchýlí do kláštera a svůj život vloží do rukou Božích.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2007 , OldagOriginální název:
Maiden of Inverness, 1995
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nevěsta z Inverness. Přihlašte se a napište ho.
všechny komentářeSouvisející novinky (0)
Kniha Nevěsta z Inverness v seznamech
14. století Skotsko romance historické romance
2010 | Guvernantka |
2010 | Vánoční příběhy: Daniel a anděl / Slyš! Toť herold / Vyměněné srdce / Zázraky |
2001 | V erbu slunce |
2012 | Nitky osudu |
2011 | Temná vášeň |
Relativně ucházející velmi odpočinková četba. Tři * by šly, kdyby se Meridene pořád nechovala každých 20 stránek naprosto jinak.