V erbu slunce přehled
Arnette Lamb
Děj románu se odehrává v první polovině 18. století na hranicích Anglie a Skotska. Krásná hrdinka se vrací po letech strávených nedobrovolně v Anglii zpět do rodného kraje, který byla nucena ve svých čtyřech letech za záhadných okolností opustit. Celý svůj dosavadní život strávila v diplomatických službách královny Anny. Podaří se jí rozuzlit dávné rodinné tajemství? Jsou to jen strašidelné stíny minulosti či snad oživlé legendy? O tom se dočtete na stránkách tohoto napínavého příběhu.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2011 , Levné knihyOriginální název:
Border Lord, 1993
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize V erbu slunce. Přihlašte se a napište ho.
Privítala by som kratsi stred knihy a dlhsi zaver. Skutocne to bolo velmi rýchlo useknute. Na zahnanie nudy moze byt
Knížku jsem četla už před pár lety, ale velice ráda jsem se k ní vrátila. Mám ráda příběhy ze Skotska a znovu se těším na celou sérii.
Kniha V erbu slunce v seznamech
diplomacie hraničáři diplomaté vyjednávání romance historické romance Anna Stuartová, královna, 1665-1714 Highlands (Skotsko)
2010 | Guvernantka |
2010 | Vánoční příběhy: Daniel a anděl / Slyš! Toť herold / Vyměněné srdce / Zázraky |
2001 | V erbu slunce |
2012 | Nitky osudu |
2011 | Temná vášeň |
Příběh téhle knihy mě tedy moc nezaujal a svůj názor jsem nezměnila ani po dočtení knihy.. přišlo mi to celé takové "nepromyšlené".. navíc mi nesedla hlavní postava Miriam - chytrá diplomatka, poslaná od královny se nechá svést chlapem, o kterém nic neví - dokonce ani jak vypadá a vůbec netuší, že u toho muže vlastně přebývá a denně se s ním baví.. přitom je celou knihu postava Miriam popsaná jako "nejchytřejší žena".. a jak snadno uvěřila, že je Pán Hranic mrtví a Duncan ji v tom žalu nechal... nestačila jsem se divit... od téhle autorky jsem četla mnohem lepší knížky :-)