Bordeří povídačky přehled

Bordeří povídačky
https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/483906/bmid_borderi-povidacky-Sre-483906.jpg 5 46 46

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Bordeří povídačky. Přihlašte se a napište ho.

zelenoockaa
02.02.2024 5 z 5

Pěkná pohádka pro děti. U nás velice oblíbená.

Booky84
08.12.2023 5 z 5

Moc povedená kniha, která pohladí po duši a vykouzlí pohodu a úsměv na rtech a dokáže zpříjemnit den. Určitě je pro děti i dospělé. Těším se na další díl.

Čenichnaknihy
30.08.2021 5 z 5

Pokud hledáte nějakou knížku na dobrou noc, kterou byste mohli nahlas předčítat svým ratolestem, mladším sourozencům či třeba klidně i sami sobě, aby se vám lépe usínalo, neváhejte. Příběhy o borderákovi Kubíčkovi vás budou bavit. Jsou napsané skvělou barvitou češtinou, dialogy jsou uvěřitelné, žádné naivní fráze, které známe z některých knižních pohádek. K tomu doplněné o krásné ilustrace Aleny Doubravové.
Kubíček má na starosti celý statek, kde dává pozor nejen na stádo oveček, ale potkává tu celou plejádu zvířátek, domácích i divokých. Vzhledem k tomu, že doma taky máme borderku, moc dobře se dokážeme vcítit do povahy tohoto čtyřnohého chlupáče.
Naše Jackie nám Kubíčka v mnohém připomíná. Ať už je to klasickým ranním rituálem “vzbudit páníčky hned, jak zableskne první sluníčko” nebo přátelskou duší, díky které se nechá podrbat od kohokoli na světě. A je úplně jedno, že to je holka a ne do černa ale do červena zbarvená. Všechny bordery jsou stejně vychytralé a je zábava o nich číst.

Kniha Bordeří povídačky v seznamech