Holky & spol přehled
Vojtěch Steklač
Bořík a spol. série
V důsledku stavby holešovického metra Boříkova rodina nuceně přesídlila na druhý konec Prahy. Kluci se však přesto dál scházejí na Trójském ostrově a starosti jednoho každého z nich jsou starostmi celé party. Tak je tomu i s nazrávajícím rozchodem Boříkových rodičů. Děti vymyslí a spolu s Boříkovou novou spolužačkou Zuzanou i realizují řadu akcí, ale dospělí jsou občas nevypočitatelní.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Holky & spol. Přihlašte se a napište ho.
![n.ezn.amy n.ezn.amy](https://www.databazeknih.cz/img/users/11_/117489/m_n-ezn-amy-nFp.jpg?v=1589438938)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Další z příběhů holešovické party, kdy v důsledku bourání části holešovické čtvrtě, kde povede metro, se Bořík s rodiči přestěhuje na sídliště. Zažívá nenadálý rozchod rodičů, seznámení s novou spolužačkou, která je zároveň jeho sousedka v baráku, ale hlavně další dobrodružství se starými kamarády, se kterými se schází na Trojském mostě. Příběhy Boříka a spol. plná dobrodružství, trapasů, životních problémů mě prostě nikdy nezklamou a jsou pro mě zárukou dobré nálady.
![Patapuf Patapuf](https://www.databazeknih.cz/img/users/17_/17461/17461-hcO.jpg?v=1405533744)
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
Prostě knížka pro děti..... Bořík řeší manželskou krizi rodičů.... je to psané vtipně a s nadhledem a jako oddechová četba je to ideální.....
Kniha Holky & spol v seznamech
v Mé knihovně | 34x |
2004 | ![]() |
2003 | ![]() |
1989 | ![]() |
1980 | ![]() |
1978 | ![]() |
Bořík a jeho kamarádi byly moje dětství. Holky jdou a ještě jsou čitelné i po letech. Některé fórky, jakobych už slyšel, ale pořád dobrý.