Lovec přehled

Lovec
https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/518008/bmid_lovec-1XN-518008.jpg 4 411 411

Boston Belles série

1. díl >

Půl roku pod jednou střechou s charismatickým milionářem! Když se Hunter dostane do problémů, jeho otec ho odsoudí k šesti měsícům celibátu, střízlivosti a příšerné nudy pod střechou Sailor Brennanové, od které se má naučit, jak převzít ropnou společnost. A Sailor v tom vidí příležitost, jak přijít k penězům. Rozhodně přece nehrozí, že by se zamilovala do toho děsně krásného a charismatického multimilionáře!... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Baronet

The Hunter, 2020

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Lovec. Přihlašte se a napište ho.

Mishaacka
včera 5 z 5

instagram misha_cte_eroticke.romany

spolubydlící, vynucená blízkost
slow-burn/pomalé poznávání
playboy vs lukostřelkyn ě
protiklady, které se přitahují
popichování, od přátelství k lásce
napravený playboy
vulgarismy, alkohol
skvělé vedlejší postavy
střídání pohledu Huntera a Sailor

Úvodní díl Sparrow jsem četla předloni a tak jsem se chtěla vrátit do tohoto světa. Sailor je dcera Sparrow a Troye.
Podle anotace jsem byla připravená, že půjde o méně žhavou romanci.

Hunter, tak ten se mi neskutečně líbil. Milionářský rozmazlený hoch, kterého zajímají jen párty, alkohol a sx. Nemá žádný cíl, jen si tak proplouvá životem. Bohužel po skandálu ho otec přitáhne domů a vydíráním ho přinutí k nápravě.
Žádný alkohol, celibát a k tomu "chůva". Na jeho chování má dohlížet Sailor, dcera nechvalně známého Troye Brennana.
Ty jeho komentáře a ostrý jazyk, jsem si užívala vždy, když otevřel pusu. A celou dobu jsem mu samozřejmě fandila v jeho cestě k dospělosti.

Sailor, jejím jediným cílem je dostat se jako lukostřelkyně na olympiádu. Na paty jí šlape nenáviděná konkurentka. A tak přijme nabídku Huntera, aby s ním bydlela a dohlížela na něj, výměnou za to ji bude jeho otec sponzorovat a poskytne PR.
Hunter si myslí, že Sailor přesvědčí o tom, aby nad jeho chováním přivřela oči. Jenže Sailor není žádná hlupačka a tak Hunterovi ukáže, co v ní je.
Chvíli s Hunterem bojují, nakonec se z nich stanou přátelé.

I když je rotiky poskrovnu, tak jsem byla spokojená. Hunter svými řečmi držel pikantní atmosféru. Navíc ten jeho boj s celibátem, ten mě bavil. A tak jsem nadšeně poskakovala, když se tam konečně něco začalo dít.

Vtipná romance, opět máme hrdinu, který se potýká se svými problémy a vztahem k rodině.
Shen je dokonalá nejen v tom, jak má skvěle postavené charaktery hrdinů, tak i propracovanými dialogy. Jakmile začnete číst, tak se zastavíte až na konci.

Vedlejší postavy, potkáváme potomky hrdinů ze série Hříšníci. Takže se nám tady prolínají série a to hlavně Hříšníci 2 generace.
Už teď se těším na Cilliana, příběh Sama a Aisling.
K tomu zařadím 2 generaci Hříšníků

Čtenářka368
předevčírem 3.5 z 5

První ze serie, já ji četla až poslední a asi nejslabší ze serie. Hunter mě moc neoslovil, byl na mě už fakt moc lehký zboží. Sailor, až na to blbý neženský jméno byla prima a teda hrozně mě štvalo, jak si připadá ošklivá a všichni okolo ji tak vnímají. A když si pak člověk vygooglí jakoby podobiznu, tak je to nádherná zrzka, tak kde to jsme. Rozhodně nemusím mít všechny hrdinky krasavice, ale tady mě štvalo, že se na to kladl takový důraz.
Příbeĥ byl prazvláštní, celý ten vztah Sailor a její střelecké konkurentky mi přišel přitažený za vlasy a tentokrát mě ani chemie mezi těmi dvěma nedostala do kolen. Takže asi to budou jen tři hvězdy, ale pěkné, takové 3+. Možná kdyby byl autor jiný, dala bych 4, jenže Shen rovná se velká očekávání.

Arlienen
předevčírem 4 z 5

(SPOILER) ,,Princ tě nezachrání, aingeal dian. Je uvězněný ve svém zámku a bojuje vlastní bitvu. Jsi připravená vystoupit ze svojí komfortní zóny a žít?“
*****
Ze série Boston Belles jsem přečetla Sparrow a Mizeru. Upřímně, mizera Cillian Fitzpatrick alias Kill je moje srdcovka. Mám ráda tyhle temné charaktery, proto jsem si myslela, že příběh Huntera a Sailor vynechám a nebudu ho číst. Nakonec mi to nedalo a pustila jsem se do čtení jejich příběhu. Kdybych nečetla Mizeru, možná by se mi kniha líbila víc, ale takhle už mám srovnání s dalšími díly ze série a tenhle se mi zdá nejslabší. Neříkám, že je kniha špatná, právě naopak. Kniha je skvělá, ale nebyla jsem z ní tak paf jako z Mizery.
*****
„Přísahám, že když jsem tě poprvé uviděl na tom parkovišti, věděl jsem, že máš zlatou krevní skupinu. Myslím, že jsme pro sebe navzájem dobrá lekce, Sailor. Ty nevíš, jak žít, a já zase kromě hédonistického života neznám nic jiného.“

Hlubina, Dotek temnoty a další knižní novinky (45. týden)

05.11.2023

Princ tě nezachrání, aingeal dian. Je uvězněný ve svém zámku a bojuje vlastní bitvu. Jsi připravená vystoupit ze svojí komfortní zóny a žít?“ Hunter

Kniha Lovec v seznamech

v Mé knihovně239x