Sparrow přehled

Sparrow
https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/506783/bmid_sparrow-56R-506783.jpg 4 569 569

Boston Belles série

Troy Brennan Každý Ir v Bostonu to jméno zná. Syn mrtvého gangstera. Lamač srdcí s ocelově modrýma očima. „Uklízeč“, co vám může pomoct nebo vás v tomhle městě úplně zničí. Jo a taky můj nový manžel. Sparrow Raynesová To jsem já. Moje jméno si nikdo nepamatoval, dokud do mého života nevtrhl Troy. Jenže potom mě uvěznil. Unesl. A zničil všechny šance, co jsem měla na to, abych utekla z místa, kde jsem vyrostla. Krátce řečeno, Troy Brennan mi přistřihl křídla. Mám sny, a veliké, ale pochybuju, že mi někdy dovolí je následovat. Nemám tušení, proč se rozhodl vzít si mě za ženu. Jedno ale vím: vytáčet tohohle chlapa mi nic dobrého nepřinese. Vůbec nic dobrého.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Baronet

Sparrow, 2016

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Sparrow. Přihlašte se a napište ho.

Lucy
14.11.2024 3 z 5

Tak opět mafián, tedy syn mafiána, no co dodat, tvrďák ,krasavec a ještě samozřejmě nadpřirozeně obdařený a furt může.. :-). A chudák slečna, ani ne moc hezká a hodně naivní. Ale kouzlo funguje, prostě klasika, okořeněná erotikou, trocha napětí atd. Od poloviny knihy víte , kdo je ten lump. I přesto je kniha dobře čtivá, dobře napsaná. Je to oddych mezi Bryndzou a Regan .

Arlienen
28.10.2024 4 z 5

Přečetla jsem si Zlomenou princeznu a musela jsem si nutně přečíst další knihu od J. L. Shen.
Sparrow se mi četla dobře. Kniha byla super čtivá a ani chvíli jsem se u ní nenudila. Chtěla jsem lehkou četbu, u které nebudu muset moc přemýšlet a to jsem dostala.
Shen jede podle šablony - mizera s velkým egem a žádným citem v těle, který si vezme o pár let mladší naivní a hodnou dívku. Upřímně, docela jí to funguje, protože jsem propadla kouzlu jejích knih.

Pája699
25.10.2024 5 z 5

Zase jeden domluvený sňatek mezi mafiány v toxickém prostření…..

Po přečtení prvních pár stránek jsem jen doufala, že se to nebude odebírat stejným směrem jako v knize Ukradený polibek…nooo naštěstí pro mě, se tak nestalo :-)

Sparrow Ptáčátko…sebevědomá, nespoutaná a zvrhlým způsobem temperamentní postava, která nedá Troyovi nic zadarmo a jen tak se nezalekne jeho drsné povahy.
Mezi nimi je neskutečná chemie, která je oba svým způsobem zaskočí a ani jeden z nich ji nečekal. Hluboko pohřbená tajemství jsou zkouškou jejich vztahu. Jak je však ustojí, tak to už vám neprozradím .-)

Příběh se mi moc líbil…oba dva hrdiny si přesto všechno zamilujete. Prostě pecka kniha se skvělým, návykovým příběhem.

Těším se na další díly…..

10 nejprodávanějších eknih (květen)

12.06.2023

Korunní princezny, Sparrow a další knižní novinky (20. týden)

14.05.2023

Kniha Sparrow v seznamech