Bože, první vráska! přehled
Agnés Abécassis
Anouschka byla až dosud se svým životem naprosto spokojená. Je vdaná, má dospívající dceru a zajímavé zaměstnání – píše knihy. Jednoho dne se však všechno změní a ona si náhle uvědomí, že je jí šestatřicet. Tedy technicky vzato, skoro čtyřicet. Tudíž brzy padesát. Co teď? Anouschka se rozhodne, že musí vnést do svého života trochu vzruchu, a přijme pozvání na svatbu své sestřenice. Netuší, že vzrušení si tedy skutečně užije!... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2015 , MottoOriginální název:
Chouette, une ride!, 2009
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Bože, první vráska!. Přihlašte se a napište ho.
Není snad ani co komentovat, já od románků pro ženy nic moc nečekám, ale tohle není ani nic moc. Je zvláštní, kolik knih se dá napsat o ničem
Kniha Bože, první vráska! v seznamech
Hranice mezi vtipným, už ne-vtipným, hloupým a trapným je vágní a každý ji máme jinde.
Podle mě se tato kniha pohybuje mezi posledními dvěma poli a opravdu nestojí za přečtení.
Jedinou hvězdu dávám za citáty na začátku každé kapitoly. Ty, naštěstí, napsal někdo jiný nez autorka.
Všechno na světě má nějaký smysl. Určitě i tento nepovedený roman.
Možna, ze jeho přečtení přiměje někoho, kdo má spisovatelský talent, aby ho využil pro dobrou věc a objeví se nový King nebo Christie…
Tímto zdravím autory spousty povedených komentářů tady na Databázi;)