Boží vůle: bludiště, nebo cesta? přehled

Boží vůle: bludiště, nebo cesta?
https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/343864/mid_bozi-vule-bludiste-nebo-cesta-HTw-343864.png 5 6 6

Je Boží vůlí, že člověk trpí? Jestliže Bůh nezpůsobuje utrpení, proč ho dopouští? Má pro náš život předem určený plán? Je Boží vůle čitelná v každé životní situaci? Chce Bůh všechno, co se nám v životě stane? Jak rozpoznat Boží vůli v životních rozhodnutích? Co když se spleteme a Boží vůli nerozpoznáme? Podobné otázky si kladou mnozí křesťané, kteří chtějí žít s Bohem. Zaslouží si naší pozornost, protože odpovědi na ně formují náš pohled na Boha, na život s ním a na život obecně... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Boží vůle: bludiště, nebo cesta?. Přihlašte se a napište ho.

adbrko
03.12.2024 4 z 5

Příjemné překvapení, autorka je zřejmě v těchto otázkách velmi zkušená a systematicky se dotýká mnoha různých rozšířených praktik a úvah.

Plný počet hvězdiček dát snad ani nejde, protože buď by kniha mohla být velmi obecná a vágní, nebo naopak poměrně konkrétní s příklady (což je), kdy se ale sem tam může vyskytnout chyba typu "nikdy se neděje to, že...", ale ono se to občas dít může, což ale nemusí autor vědět.

Lilda
29.05.2019 5 z 5

Velmi praktická kniha ???? jasně, stručně, srozumitelně

essterkaa
21.02.2018 5 z 5

Skvělá kniha. Vím, že spoustě lidem se otázky a odpovědi mohou zdát jasné a zřejmé. Ale já jsem si opravdu hodně věcí díky knize uvědomila. Není náročná. Jde o krátké úvahy, které se dobře čtou. Lidem, kteří stále neví, jakým směrem chtějí směřovat, doporučuji si knihu přečíst. :)

Kniha Boží vůle: bludiště, nebo cesta? v seznamech

2015  96%Není anděl jako anděl
2017  90%Boží vůle: bludiště, nebo cesta?
2016  80%Veľká malá Terézia