Zázračný medailon přehled

Zázračný medailon
https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/424963/bmid_zazracny-medailon-bmX-424963.jpg 4 73 73

Bratr Zdislav série

< 6. díl

Řádový rytíř Zdislav strávil víc než rok a půl na křížovém tažení proti Maurům, nyní je ale zpět v Praze, kde ho pan Petr z Rožmberka požádá, aby našel ztraceného malíře Gianlucu Pericoliho. Pericoli totiž maloval pro pána z Rožmberka – a nejen pro něj – kostelní obrazy. Kostely však neskrývají jen krásná umělecká díla, ale též tajemství, která nemají být vyzrazena. Najde Zdislav zmizelého umělce a jeho múzu, poněkud kontroverzní krásku Blaženku? Zjistí, komu a proti čemu sloužil zázračný medailon? Řádovému rytíři tentokrát pomáhá nejen jeho panoš Martin, krčmář Lipolt a křížovník Ojíř, ale také krásná a urozená Notburga z Rabštejna...... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zázračný medailon. Přihlašte se a napište ho.

alabra
02.10.2024 4 z 5

Tentokrát mě překvapila osoba zločince, jinak se trochu rozvinula dějová linie osobního života Zdíka, zkušeného muže, který ztrácí iluze a je těžký realista, představuje se svět duchovenstva, nepochopitelné bylo pro mě chování vůči Johaně, tady to byla v příběhu zkratka ke škodě méně propracovaná.

Snílek1980
19.08.2024 5 z 5

Další skvělý díl, který mě moc bavil. Zdíka jsem si oblíbila navzdory, nebo možná kvůli, jeho slabostem. Byla radost prožívat s ním další dobrodružné a notně nebezpečné pátrání.

renefer
06.05.2024 5 z 5

Opět velká spokojenost, skvělá historická detektivka se zajímavou zápletkou, těším se na další díl se Zdíkem.

Knižní novinky (21. týden)

17.05.2020

Kniha Zázračný medailon v seznamech