Láska k nepříteli přehled
Suzanne Enoch
Bratři Bancroftové série
< 2. díl
Rafe Bancroft je jednoznačně darebák! Jenže tenhle sexy a nesnesitelný člověk se stal majitelem Forton Hallu, domova předků Felicity Harringtonové. Temperamentní kráska se rozhodla zachránit svou rodinu i sebe před zkázou, která jim od tohoto hezkého ničemy hrozí. Ale copak to jde, když noc co noc touží po doteku neodolatelného nepřítele? Rafe sice vyhrál Forton Hall v kartách, ovšem nemá v úmyslu se usadit. Ne, rád by sídlo prodal a vydal se za dalším dobrodružstvím – jenomže pozná Felicity. Zčistajasna je pro něj její náruč lákavější než všechny exotické země světa. Jeho přelétavé srdce to nechápe… Láska je však největším dobrodružstvím ve vesmíru!... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2016 , BaronetOriginální název:
Taming Rafe, 1999
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Láska k nepříteli. Přihlašte se a napište ho.
Druhý díl s Rafem byl lepší než první. Vždycky se mi líbí, když hlavní hrdinka není úplně hloupá a prozo jsem si Lis tak zamilovala. Nejvic mě pobavila chvíle, kdy si myslí, že je Rafael blázen a říká "on je schopný vyprávět, že byl u Waterloo" nebo když od říká dělníkovi, jaký je král a ona ho za to kárá :-D
prostě to bylo celé bylo vtipné, romantické, úžasně čtivé
Kniha Láska k nepříteli v seznamech
2006 | Lekce lásky |
2010 | Pokořený svůdce |
2008 | Plamen v srdci |
2011 | Anglický hrdina |
2009 | Hříšné tajemství |
Po prvním díle jsem se těšila na Rafa a možná proto jsem zklamaná.S prvním dílem se to nedá vůbec srovnávat.Je to škoda.