Okouzlení přehled
Helen Hardt
Bratři Steelové série
Jonah Steel je mimořádně fyzicky přitažlivý a bohatý rančer, kterého však pronásledují pocity viny. Otec mu od dětství vštěpoval, že jako nejstarší ze sourozenců musí ostatní chránit a je za ně zodpovědný. A on v tom zklamal – nedokázal zabránit únosu a zneužívání svého mladšího bratra Talona. Ještě po pětadvaceti letech ho to stále pronásleduje a trápí. Terapeutka Melanie Talona úspěšně léčí z utrpěných traumat, ale v případě mladé dívky Giny už tak úspěšná nebyla - Gina nečekaně spáchala sebevraždu. Melanie si stále vyčítá, že nedokázala rozpoznat příznaky toho, k čemu se Gina chystala. Když se na ni Jonah obrátí s prosbou, aby ho začala léčit a zbavila ho tíživých pocitů provinilosti, brzy vyjde najevo, že jsou na tom podobně – oba si vyčítají, že selhali a nedodrželi své závazky. Navíc to mezi nimi již od prvního setkání silně jiskří, takže se jejich vztah terapeutky a pacienta záhy změní v něco docela jiného...... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Okouzlení. Přihlašte se a napište ho.
Po předchozích třech dílech se mi líbí, že se další tři knihy zaměřují na druhého bratra Steela. Jako všechny předchozí díly i tento se čte velmi dobře. Zároveň se mi líbí, že žánr směřuje lehce do detektivky a neřeší se zde pouze to, jak se všichni milují.
Strčil mě dovnitř garáže, až jsem padla na auto, a strčil mi před obličej klíčky. "Bez těchhle klíčů nedokážete otevřít dveře a vypnout motor. A představte si, co udělám! Vezmu si je s sebou." Srdce se mi prudce rozbušilo a v žilách mi pulzovala ledová hrůza. "Pusťte mě! Pusťte mě!" "To bohužel neudělám, paní doktorko. Vy tady totiž zemřete. V téhle garáži, vydaná napospas tomuhle autu. Přesně jako Gina Catesová."
No začíná se nám to pěkně rozjíždět. Jeden z únosců je již ve vězení, u dalších dvou je velká pravděpodobnost, že bratři vědí, kdo by to mohl být, ale potřebují důkazy. Jonah a Melanie se začínají sbližovat, jenže oba si nesou velkou zátěž, takže bylo by dobé být spolu...? No a ten konec? Ještě že mám po ruce další díl ;-).
Kniha dvou cest, Dotek jako led a další knižní novinky (6. týden)
05.02.2023
Kniha Okouzlení v seznamech
sex sebevražda dopisy láska psychoterapie erotika léčba, terapie vyrovnání se s minulostí ranč, rančeři
Další poutavý díl, není to jen o romantické lince, ale opět se posouvame v záhade o kousek dal