Brazilský deník přehled

Brazilský deník
https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/217370/bmid_brazilsky-denik-fiB-217370.jpg 4 32 32

Mistrovství světa v Brazílii. Může fotbalový fanoušek zažít něco úžasnějšího? Komentátor České televize Jaromír Bosák provází ve své knize čtenáře brazilským šampionátem od úvodního zápasu po velké finále na stadionu Maracaná. Den po dni glosuje a rozebírá jednotlivé zápasy a svým originálním způsobem popisuje zákulisí, skandály i atmosféru mistrovství světa. Dojde i na přepadení… ale, bez obav, Džaromír, jak mu v Brazílii říkají, tentokrát ještě přežije…... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Brazilský deník. Přihlašte se a napište ho.

Pítrs85
04.05.2022 4 z 5

MS ve fotbale konané v Brazílii musí být pro každého správného fotbalového fanouška svátkem, protože i když fotbal dala světu Anglie, není jiné země, kde by tento sport brali s takovou vášní, jako v Brazílii. A zápasy tomu odpovídaly, především pak ten semifinálový, Německo-Brazílie, kvůli kterému musí mít brazilští fanoušci noční můry ještě dnes. Míra Bosák napsal další ze svých deníků opět velmi čtivě, jako obvykle nepíše ani zdaleka jen o fotbale, ale snaží se nám zemi, kde se tento sportovní svátek konal, přiblížit tak, jak si to v oficiálních cestovních průvodcích nepřečtete. A jde mu to jako obvykle skvěle.

Pan_Skala
26.10.2019 4 z 5

Není to ani sportovní deník ani cestopis, ale je to takový mix obojího. K tomu, když znáte pana Bosáka tak se vám při čtení hlavou ozývá jeho hlas což umocní zážitek. Oproti ruskému MS je tohle o něco slabší, ale zase o 4 roky starší. Takže je znát, že psací styl se vyvíjí a opět se těším na dalšího fotbalové mistrovství a jen mohu doufat, že opět bude s komentářem pana Bosáka.

Wara
19.12.2017 4 z 5

Čteno v roce 2017, tedy s náležitým odstupem od brazilského MS. Líbilo se mi to hodně- do poměrně malého rozsahu se vešlo hodně zajímavých všeobecných i osobních zajímavostí a událostí.

Kniha Brazilský deník v seznamech