Bruce Willis: Poslední skaut přehled

Bruce Willis: Poslední skaut
https://www.databazeknih.cz/img/books/12_/121032/bruce-willis-posledni-skaut-121032.jpg 4 19 19

Měsíční svit, Smrtonosná past, Poslední skaut, Pulp Fiction – Historky z podsvětí, Armageddon, Můj soused zabiják, Sin City – město hříchu nebo třeba Šestý smysl – to vše jsou filmy, ve kterých zazářil jeden z nejoblíbenějších amerických herců Bruce Willis. Jeho profesní i životní vzestupy a pády mapuje biografie doplněná fotografiemi.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Bruce Willis: Poslední skaut. Přihlašte se a napište ho.

katynka78
15.04.2023 5 z 5

Pro mě je Bruce Willis hercem číslo jedna. Miluju jeho styl hraní, jeho pohled, jeho drážky kolem úst, které se umí krásně usmát a nebo udělat takový zvláštní úšklebek, který je pro něj jako herce charakteristický.
Miluju ho ve Smrtonosné pasti, v Armageddonu, v Šestém smyslu, v Posledním skautovi, prostě ve všem. Jeho charisma je neskutečné a to i dnes, kdy je mu už hodně přes šedesát.
Mrzí mě jeho nemoc a právě proto jsem si tuto knihu koupila na Databázi, abych jako správná fanynka měla doma o něm knížku.
A byla výborně napsaná. Spousta hlášek, ale i přiznání, že ani můj idol není bez chyb. Moc se mi líbila a jsem ráda, že ji mám.

Drž se, náš Poslední skaute Měsíčního svitu, kde je Armageddon a Poslední zůstává se Šestým smyslem je to proto, že je Vyvolený, který dostane Druhou šanci a překoná každou Smrtonosnou past. Na dostřel bylo 12 opic, které měly Pulp Fiction: Historky z podsvětí i Schůzku na slepo. Zjistilo se, že Smrt jí sluší a to když má Vražedné myšlenky s Mým sousedem zabijákem. Bohužel Hartova válka vyvolala Slzy slunce.

cleopatra11
24.12.2020 4 z 5

Zajímavé informace ze života mojeho oblíbeného herce.

goofinkaa
29.05.2019

celkom pekne napisana kniha, zaujimave fakty zo zivota, rychlo sa cita :)

Kniha Bruce Willis: Poslední skaut v seznamech

herci