Brumbálova tajemství: Filmová magie přehled

Brumbálova tajemství: Filmová magie https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/492234/bmid_brumbalova-tajemstvi-805-492234.jpeg 5 12 12

Profesor Albus Brumbál ví, že se mocný Gellert Grindelwald chystá ovládnout svět kouzelníků. Sám jej zastavit nemůže, a tak pověří magizoologa Mloka Scamandera vedením neohroženého týmu kouzelníků, čarodějek a jednoho odvážného mudlovského pekaře. Ti se na nebezpečné misi setkávají se starými i novými tvory a musejí si poradit s rostoucím zástupem Grindelwaldových stoupenců. Jak dlouho se však Brumbál může držet stranou, když jde o tolik? Kniha je plná poutavých a neuvěřitelných faktů z natáčení filmu a obsahuje zákulisní informace o postavách, kouzelných místech, zvířatech a předmětech známých z filmového plátna. Navíc se uvnitř skrývají bonusové přílohy: od plakátů s reprodukcemi filmových rekvizit až po pohlednice a samolepky, které potěší fanoušky každého věku. Toto zábavné, akční a exkluzivní dílo vezme mladé čtenáře na vzrušující cestu filmem Fantastická zvířata: Brumbálova tajemství.... celý text

Literatura naučná Umění Pro děti a mládež
Vydáno: , Slovart (ČR)
Originální název:

The Secrets of Dumbledore: Movie Magic , 2022


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Brumbálova tajemství: Filmová magie. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (7)

milovnice_knih_
07.01.2024

První přečtená knížka roku a bohužel jsem z ní lehce zklamaná.
Jelikož už jsem četla podobné knížky o Harrym Potterovi, věřila jsem, že se mi knížka bude líbit a že se dozvím zajímavé zajímavosti o natáčení třetího dílu Fantastických zvířat, ale to se bohužel pro mě nestalo. Neříkám, že v knížce nejsou zajímavé zajímavosti, ale bohužel některé ty zajímavosti pro mě nejsou tak zajímavé např. ty o kostýmech.
Ale abych knížku jen nekritizovala musím říct, že některé zajímavosti se mi velmi líbily nebo se mi líbilo vyjadřování samotných herců. Samozřejmě musím pochválit nádherné grafické zpracování, které se opravdu povedlo.
3,5*/5* tato knížka není zrovna můj šálek kávy, ale jsem ráda, že jsem si ji přečetla. Určitě ji můžu doporučit všem fanouškům Fantastických zvířat.

Annkag
16.10.2023 5 z 5

Úžasné fotky, zajímavé informace a krásné navodení atmosféry.
Je však pravda že je to více méně pro fanoušky tohoto světa.


vlkove
29.04.2023 5 z 5

Moc pěkné doplnění filmu. Krásné fotografie, trocha textu a nějaká ta zajímavost. Za mnou vydaných 150 Kč, ideální doplnění pro volný čas, nelituji.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Brumbálova tajemství: Filmová magie v seznamech

v Přečtených15x
ve Čtenářské výzvě1x
v Knihotéce28x
v Chystám se číst12x
v Chci si koupit8x
v dalších seznamech1x