Brutální vraždy prostitutek na ostrově Long Islandu přehled
Joe Garcia
![Brutální vraždy prostitutek na ostrově Long Islandu Brutální vraždy prostitutek na ostrově Long Islandu](https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/474233/bmid_brutalni-vrazdy-prostitutek-na-ostr-vfa-474233.jpg?v=1622879288)
Skutečný případ série
1. díl >
Sériový vrah z Long Islandu v průběhu dvaceti let má na svědomí 10 až 16 obětí, přičemž jejich těla odhodil v oblasti Gilgit Beach, 50 kilometrů od Manhattanu a dodnes běhá po svobodě. Autor si prostudoval dostupný materiál o vraždách a stejným způsobem jako je hraný film, který využívá prvky typické pro dokumentární film, napsal tuto knihu. Kniha je velice čtivá a děsivá zároveň, protože nejde o fikci, ale skutečný příběh, který otřásl Amerikou a dostal se do zájmů světových medií.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Brutální vraždy prostitutek na ostrově Long Islandu. Přihlašte se a napište ho.
![JustWomen JustWomen](https://www.databazeknih.cz/img/users/14_/145456/m_justwomen-l9Q.jpg?v=1540888204)
![2 z 5 2 z 5](img/content/ratings/2.png)
Začátek vypadal nadějně, ale konec byl odfláknutý, jen strohé popisy. Myslím, že to šlo napsat daleko lépe.
Kniha Brutální vraždy prostitutek na ostrově Long Islandu v seznamech
v Mé knihovně | 52x |
2021 | ![]() |
Teda to je sloh, hrozný. Těžkopádný překlad, hrubky kam se podíváš.