Buddhismus pro rozchody přehled
Meshel Laurie

Potřebujete první pomoc při rozchodu či rozvodu? Chcete ušetřit za drahé hodiny psychoterapie? Pak si rozhodně přečtěte tuto knížku. Autorka, matka dvou dětí, příjemným způsobem a otevřeně vypráví, jak se vyrovnávala s koncem svého manželství, které trvalo dvacet let, a o překonání psychické krize. Buddhistická praxe jí pomohla v období, kdy se musela vypořádávat se svými obavami z budoucnosti, lítostí z rozpadu vztahu a snahou přestat se trápit a začít znovu žít. Postupně se jí stále lépe dařilo nacházet klid a rozvahu, nový vztah k lásce i k sobě.... celý text
Duchovní literatura Osobní rozvoj a styl
Vydáno: 2018 , PragmaOriginální název:
Buddhism for Breakups, 2017
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Buddhismus pro rozchody. Přihlašte se a napište ho.

Skvělá kniha, kéž by i (mně) pomohla. Cením si autorčiny upřímnosti (heroin!), a ačkoliv asi byla napsána pro ženy, i já jsem si z ní něco vzal.

Velmi uvolněně a příjemně napsaná kniha, která je milým, přátelským, a zároveň realistickým průvodcem těžkým porozchodovým obdobím. Pomocné rady vycházející z buddhistického učení platí nejen pro tuto krizovou situaci, ale jsou platné, pravdivé a účinné ve všech oblastech života.
Kniha Buddhismus pro rozchody v seznamech
v Mé knihovně | 9x |
A nejen pro rozchody. Jedna velká pravda. Zůstat sám se sebou, netlačit na pivu, někdy stačí jen dávat nohu před nohu, když to jinak nejde a dopřát si tolik času, kolik je třeba. A při tom všem zvládat denní rutiny. Knížku jsem si přihodila do košíku jako dárek k nákupu, v domnění, že to bude humorné líčení. A ejhle, ona to poučná literatura. Ale z těch povedených