Budeš iba moja přehled

Budeš iba moja
https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/454825/bmid_budes-iba-moja-V1Q-454825.jpeg 4 38 38

Natália má všetko — sľubnú kariéru, luxusný život, dlhodobý vzťah. Je úspešná právnička – takmer advokátka. Vo svojom odbore patrí medzi najlepších a tým si plní svoj životný sen. Je však skutočne Natáliin život taký dokonalý, ako sa na prvý pohľad zdá? Jej snúbenec Kristián má o jej živote a plánoch inú predstavu. Drží Natáliu vo svojej zlatej klietke. Kam až je schopný zájsť, aby bolo všetko podľa jeho želania? Nájde Natália v sebe silu vzoprieť sa alebo mu podriadi celý svoj život?... celý text

Novely Literatura slovenská
Vydáno: , Marenčin PT

Budeš iba moja, 2020

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Budeš iba moja. Přihlašte se a napište ho.

Han-nah
12.03.2025 5 z 5

Už jenom název "Budeš jenom moje" a to slovo "moje" na obálce je v jiné barvě. Jenom, nemůžeme nikoho vlastnit. Není to věc. Ať už v přátelství, tak i ve vztahu. Lze vůbec poznat manipulátora , diktátora a nebo tyrana? A jak se bránit a vymanit z takového vztahu. Nebo jen trpět a nekonečně omlouvat jeho chování a vinu ještě vztahovat na sebe?

V této útlé knížce s tímto smutným tématem neustálého strachu, lhaním sobě i ostatním, i vztahem se svým snoubencem, bohatým realitním makléřem Kristiánem,nás provází mladá, budoucí advokátka Natálie.
Je to ten správný vztah, tuto otázku si asi položí každý z nás. Natálie žije ve zlaté kleci. Dokáže se z majetnického a násilnického vztahu vymanit?. Vše tají před ostatními a nechce přijmout pomoc. Autorka do děje zařadila i minulost z dětství, které Natálii ovlivnilo. Líto mi bylo i její maminky, která tímto dceřiným vztahem trpí. To je pro rodiče velice bolestné.
Kniha je velice emoční. Téma je těžké, je nutné o něm hovořit, ale už jenom být tu pro někoho, když bude potřebovat pomoc , znamená hodně. Přeji všem, aby využili nabídku pomoci.

Stromy
28.02.2025 5 z 5

Skvěle napsáno. Domácí násilí, bití, zneužívání.....ale i schopnost všemu tomu se postavit. Útlá kniha, ale pohltí.

Lka
14.12.2024 5 z 5

Je mi smutno, že tohle se děje a bohužel se dít bude. Silný příběh.

Tajemství domu Thornů, Botanik a další knižní novinky (41. týden)

08.10.2023

Knižní novinky (42. týden)

11.10.2020

Kniha Budeš iba moja v seznamech

v Mé knihovně77x

(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)

Martina Kováčiková
slovenská, 1987