Budeš tam? přehled

Budeš tam?
https://www.databazeknih.cz/img/books/25_/250784/mid_budes-tam-250784.png 4 288 288

Aspoň raz v živote si každý z nás položil otázku: keby som sa mohol vrátiť späť v čase, čo by som vo svojom živote zmenil? Čo by som urobil inak, akým trápeniam a výčitkám svedomia by som sa pokúsil vyhnúť? Tridsaťročný lekár Elliott zbadá na sanfranciskom letisku staršieho muža oblečeného v modrej pyžame. Pripomína mu jeho otca, ktorý zomrel pred tridsiatimi rokmi. Tento muž mu obráti život naruby. Po užití piluliek, ktoré mu dal z vďačnosti starý Kambodžan, Elliot znovu nahliadne do tváre minulosti. Musí sa rozhodnúť: alebo sa rozíde so ženou svojho života, s veterinárkou Ilenou, alebo nebude žiť jeho dcéra Angie. Nech sa rozhodne akokoľvek, jednu z milovaných žien navždy stratí.... celý text

Literatura světová Romány
Vydáno: , Ikar (SK)

Seras-tu là?, 2006

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Budeš tam?. Přihlašte se a napište ho.

alca-212
06.12.2024 5 z 5

Říkala jsem si, že vyzkouším nové půlhvězdičkové hodnocení, ale musím počkat na jinou knihu. Tato si zaslouží plný počet.
Pro mě neznámý autor napsal krásný (až se mi chce napsat "uvěřitelný") příběh, který jsem si moc ráda přečetla.
Nezbývá než se poohlédnout po dalších knihách pana spisovatele :-).

lenkaabooks
11.11.2024 4 z 5

Cestování v čase mně přitahuje jak můru ke světlu :-) A tady vůbec nejsem zklamaná, tedy až na konec, ten si autor mohl odpustit. Ráda zkusím další knihu pana Musso.

LadyCarousel
23.09.2023 5 z 5

No, cela ta vec se dala vyresit i tak, aby s Ilenou zustal a zaroven mel dceru ale dobre, to byl pak nebyl pribeh. Skvela kniha, napinava az do konce.

Kniha Budeš tam? v seznamech

v Mé knihovně171x