Budu vším, čím mě chceš mít přehled

Budu vším, čím mě chceš mít
https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/353442/bmid_budu-vsim-cim-me-chces-mit-Elk-353442.jpg 4 116 116

Hattie Hoffmanová se během svého krátkého života úspěšně zhostila mnoha rolí: byla hodnou dcerou, úspěšnou studentkou, dobrou kamarádkou. Ona sama však chtěla od života něco víc. Mnohem víc než bezbřehou nudu jednotvárných dnů. Něco vzrušujícího, klidně trochu nebezpečného. Nebo třeba i dost nebezpečného... Když je během školního představení nalezena Hattiina mrtvola, malé město strne hrůzou. Hrůza se změní v úžas, jakmile vyjde najevo, že Hattie udržovala přes internet sexuální vztah, který byl daleko za hranicí toho, co je společnost ochotna tolerovat. Kdo ještě o tom vztahu věděl? Koho Hattie svým chováním rozběsnila natolik, že ji ubodal? Psychothriller Budu vším, čím mě chceš mít zaznamenává rok života podmanivě krásné dívky, která si se svým okolím zahrávala tak dlouho, až s ní komusi došla trpělivost. Vyšetřování vraždy vynáší na světlo temná, doposud úzkostně skrývaná tajemství některých obyvatel maloměsta; najednou přestává být zřejmé, kde přesně vede hranice mezi vinou a nevinou. Najednou jako by mnohé přestalo být tím, čím se dříve zdálo být...... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Budu vším, čím mě chceš mít. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (33)

essene
25.09.2024 3 z 5

Nejprve se zdálo,že mě nebude bavit,ale příjemně překvapila)

Hall3006
31.10.2023 4 z 5

Kniha, jejíž podtitul "novodobé lolity" jsem musel podrobit testu. Nečekejte však příběh plný zakázané erotiky mezi mladinkou dívkou a chlípníkem. Je to kriminálka v níž se střídají vypravěči jenž nějak figurovali v celé zápletce a jejich postavy vůbec nejsou černobílé či jasně zařaditelné.
Středoškolský učitel si začne ze svou studentkou, zní to jako klišé do doby, kdy se najde její tělo. Rozjíždí se vyšetřování místního šerifa, který všechny zná a s otcem dívky je blízký přítel desetiletí, tak jako se znávají všichni na malém městě. Čtení je to napínavé a postavy uvěřitelné. Na to, že kniha byla ve výprodeji mě pobavila víc než leckteré "bestselery".


SilvieSisinka
04.04.2023 3 z 5

Dočetla jsem,nebavilo mě to.Nic pro mě.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Budu vším, čím mě chceš mít v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených145x
ve Čtenářské výzvě7x
v Doporučených4x
v Knihotéce108x
v Chystám se číst81x
v Chci si koupit20x
v dalších seznamech1x