Bůh před soudem přehled
Gerhard Padderatz
Otevřený dialog / V životě člověka se stále znovu objevují otázky, které se týkají absolutních hodnot: Existuje spravedlnost? Proč je na světě tolik utrpení? Jak je možné, že dobrým lidem se často nedaří a naopak lidem zlým se daří dobře? Bude svět existovat věčně? Má způsob našeho života vliv na to, co s námi bude po smrti? Podle autora jsou tyto otázky velmi důležité a mají podstatný vliv na náš život, na porozumění událostem kolem nás a na naši vnitřní rovnováhu. Vydání první... celý text
Literatura světová Duchovní literatura
Vydáno: 2008 , MaranathaOriginální název:
Allmächtig? Ohnmächtig? Gerecht? Ein Dialog über Gott und sein Handeln, 2006
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Bůh před soudem. Přihlašte se a napište ho.
Malinko mi tam vadí ten Lucifer, v ostatních podobných knížkách už je jen dobro :-)
Je to ale nutné pro vysvětlení svobodné vůle, pokušení a páchání zla.
Jako vysvětlení úplných základů bible super, pokud pojedete na kratší cestu vlakem, doporučuji přečíst, a když Vás to neosloví, můžete zanechat v knihobudce, kde jsem ji i já objevila.
Knihu nebudu hodnotit z hlediska počtu hvězdiček, protože autor je z jiné církve než já. I přesto však ve mně Bůh díky této knize zapůsobil a daroval mi pokoj, který mi dlouho chyběl.
Kniha Bůh před soudem v seznamech
Objeveno v knihobudce, přečteno v lese cestou na Ostrý. Konečně pořádná náboženská agitace podložena poměrně dobrými logickými argumenty. Při hlubším rozboru se tam samozřejmě objevují klasické psychologické finty (práce s pocitem viny) a logické pasti, ale ve srovnání s produkcí Brněnské tiskové misie či brožur Watchtower je to jako postavit Gramsciho vedle Husáka.
Sponzorováno 33. nejbohatším Čechem. Aneb snáze projde velbloud uchem jehly, nežli Passer do království nebeského!