Byl jednou jeden svět přehled

Byl jednou jeden svět https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/43259/bmid_byl-jednou-jeden-svet-dIf-43259.jpg 4 18 18

BYL JEDNOU JEDEN SVĚT. Anebo nebyl? Fotograf Petr Hruška a básník Ivan Wernisch si pohráli se sbírkou starých kabinetek a pohlednic, vybrali některé z nich a napsali k nim víc než stovku doprovodných textů. Vymysleli si řadu příběhů – bláznivých, veselých i smutných... Tak vznikla kniha ke koukání a ke čtení.

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Byl jednou jeden svět. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (6)

leny.wood
11.05.2024 5 z 5

Nemůžu jinak, než dát pět z pěti. Je to úplně něco jiného, než běžně čtu a nebýt tipu v diskuzi u čtenářské výzvy, nedostala bych se k tomu. Každá fotografie (a mnohdy pěkně peprné) má originální popisek jednoho z autorů a nejednou jsem se zasmála. Osvěžující, příjemné, díky za to. :)

Ada0004
06.01.2024 5 z 5

Krásné, nápadité. Již dlouho jsem se tak nenasmàla nad barvitými příběhy starých fotografií. Že bratři Kalouskové měli šroubovací hlavy, to každý ve městě dobře věděl.., musela být radost pro pány Wernische a Hrušku připravit tuto knihu.


milamarus
17.03.2018 4 z 5

Jeden popisek za všechny:
,,Když se bigamisty Lachmanna tázali, jak je to možné, že při svých skrovných příjmech dokáže udržet dvě domácnosti, odpověděl: Snadné to není, mají se ty mé manželky co ohánět, protože já jsem všestranně náročný člověk. No to víte, že tři by to jistě zvládaly lépe."
- str. 97

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Byl jednou jeden svět v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených16x
ve Čtenářské výzvě4x
v Doporučených1x
v Knihotéce6x
v Chystám se číst12x
v Chci si koupit1x