Byl jsem nechtěné dítě beze jména přehled

Byl jsem nechtěné dítě beze jména
https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/349385/mid_byl-jsem-nechtene-dite-Jno-349385.jpg 4 15 15

Skutečný příběh dítěte, které se nemělo narodit. Přesto se za dramatických okolností předčasně narodilo, bylo odloženo a čekalo na nové rodiče. Jak vnímá svět novorozenec, který si uvědomuje nespravedlnost a touží po lásce? Jaké vzpomínky si přináší z lůna cizí ženy? Kolik potenciálních rodičů musí odejít, aby přišli ti praví a skuteční? Kdy konečně získá svoje jméno?... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Byl jsem nechtěné dítě beze jména. Přihlašte se a napište ho.

Jirinamac
02.01.2024 4 z 5

Autorova fantazie určitě stojí za přemýšlení o né vždy šťastném osudu dětí.

Katka2382
31.08.2021 5 z 5

Matku nedělá břicho,ale srdce-tak to prostě je a určitě to platí i pro táty(teda krom toho břicha).

Petra Bindera "znám" z Horního hradu a máme od něj i podepsanou knížku-První putování.
Ale od té doby už uplynulo spoustu času a až teď se mi náhodou v knihovně dostala do ruky tahle jeho skvělá kniha.
Úplně výjimečně se u knih dojímám,ale tady jsem na konci měla slzy v očích a byla jsem dojatá až na půdu.
Určitě si knihu koupím domů a i její pokračování:Můj život s mámou.
Je to kniha nejen o jednom nechtěném početí,ale i jako zamyšlení nad životem a smrtí.Našla jsem tam spustu zajímavých myšlenek.

PerchtaR.
22.05.2019 5 z 5

Vtipný z části autobiografický román vypráví příběh o jednom neplánovaném početí a všech věcech, který s jeho následky souvisí..., milý, silný příběh, jehož osnovu napsal sám osud :)

Kniha Byl jsem nechtěné dítě beze jména v seznamech

v Mé knihovně6x