Bytosti přírody a léčení Země přehled
Margot Ruis
Margot Ruis nabízí v této knize pohledy do světa, neviditelného většině lidí z našeho kulturního prostředí: Komunikuje s vodními bytostmi, elfy, dévami stromů a jinými postavami. Kromě mnoha milých setkání nám popisuje i jejich naléhavé volání jiného světa: Chybný technologický a společenský rozvoj poslední doby přivodil jemnohmotnému prostředí naší Země utrpení, a ohrožuje postupně i život nás samotných. K léčení „Matky Země“ může každý z nás přispět vědomějším životem, orientovaným nikoliv na „mít“, ale „být“, a láskou k přírodě, k jejím bytostem i k sobě navzájem.... celý text
Literatura světová Esoterika, astrologie, okultismus Literatura naučná
Vydáno: 2014 , KazdaOriginální název:
Naturwesen und Erdheilung, 2011
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Bytosti přírody a léčení Země. Přihlašte se a napište ho.
Jak tuto knihu hodnotit? Dal jsem jí pět hvězdiček, protože si to zaslouží. Je to nádherná kniha, která je velmi hezky psaná a velmi dobře čtivá. Nezaměřoval bych se zde na to, zda je pravda, že autorka mluví s lesními bytostmi, vílami apod. Důležitý je obsah knihy, a to, že příroda je na tom opravdu velmi špatně. Jsou tam psány věci, které si ani neuvědomujeme, jaký dopad mají na přírodu kolem. Opravdu krásná kniha, u které je potřeba se zamyslet. Tu knihu by si měl přečíst každý. Mně se velmi líbila a považuji ji za jednu z nejkrásnějších knih, které jsem četl.
Kniha Bytosti přírody a léčení Země v seznamech
Autorka s velkou láskou vypráví o přírodních bytostech, které má schopnost vidět a mluvit s nimi. Ve všech slovech je cítit láska a úcta k přírodě. Měla jsem tu možnost se s touto paní potkat a mluvit s ní, velmi si toho cením. Je to velmi milá a moudrá žena.