Cabin Porn - Za dveřmi přehled
Zach Klein
Blog Cabin Porn se stal za dobu svojí existence inspirací pro tisíce lidí na celém světě. V prvním díle stejnojmenné publikace nám nabídli jeho autoři na dvě stovky nejzajímavějších dřevěných chatek z celého světa. Druhý díl, doplněný o podtitul Za dveřmi, nás zve, abychom nahlédli dovnitř těchto vlastnoručně zbudovaných příbytků, potěšili se jejich prostou útulností a nechali se inspirovat při vytváření vlastního domova.... celý text
Literatura naučná Architektura Dům a byt
Vydáno: 2019 , GradaOriginální název:
Cabin Porn: Inside, 2019
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Cabin Porn - Za dveřmi. Přihlašte se a napište ho.
Tenhle díl se mi líbil ještě víc než ten první, nahlédli jsme do interiérů chatiček po celém světě, od klasických "áčkových", přes domky na stromech až po ty nejoriginálnější stavby!
Cením to velké množství projektů, když vás některý z nich zaujme, můžete si o něm sami dohledat více.
Ideální kniha pro všechny chataře a ty, co se rádi inspirují a kochají stylovým designem! Navíc je fakt poctivě zpracovaná, krásné fotky, kvalitní papír,.. miluju :)
Miluju, miluju, miluju. Relaxuju u ní se šálkem kávy, listuju v ní, když si chci odpočinout a vizuálně si pocestovat. Formát knihy mi vyhovuje, větší množství textu u některých chat je pro mě na hraně toho, co od této knížky chci. O architekturu, bytový design, chaty, chalupy se zajímám aktivně a pokud chci o tom kterém projektu vědět víc, informace si dohledám. Tahle knížka je pro mě prostě mix cestování, designu, inspirace, nápadů a to zejména obrazovou formou.
Kniha Cabin Porn - Za dveřmi v seznamech
Šest hvězdiček z pěti! :) Stejně jako první díl, i tahle knížka mě nadchla. Hrozně se mi líbilo, že majitelé chatiček často dbali na udržitelnost a popisovali, jak při stavbě využili už jednou použitý materiál. Nádherné fotky. Plánuju si celou knížku znovu projít a vypsat si různé tipy, které mě zaujaly, plus si dohledat (pokud to půjde), jak je to s publikovanými chatičkami pár let od vydání knížky. Jinak ještě jedna věc, při čtení jsem si často říkala, že by bylo dobré vědět víc do detailu, jak to majitelé měli se stavbou po administrativní stránce (zda bylo potřeba stavební nebo jiné povolení). Často jsem přemýšlela, zda by taková stavba byla dneska proveditelná i v ČR, právě kvůli různým povolením. Celkově moc inspirativní knížka.