Čaj o páté přehled
Claudia Hunt
Myslíte si, že umíte docela slušně anglicky, ale nemáte zdání, co by mohlo být „greasy spoon“ nebo co znamená věta „Pull the other one!“? Pak se vydejte s Claudií Hunt na zábavnou cestu anglickým všedním dnem. Dopřejte si skutečně dobrý cream tea, zajděte do pubů a Cider Houses, vyjeďte si na vyhlídkovou jízdu Londýnem plným života a jen tak mimochodem objevte místní zajímavosti a kuriozity, ale hlavně angličtinu, jakou se skutečně hovoří! ... celý text
Literatura naučná Cestopisy a místopisy
Vydáno: 2012 , MottoOriginální název:
What´s for Tea?, 2010
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Čaj o páté. Přihlašte se a napište ho.
Kraťoučká velmi užitečná knížka. Moc se mi líbila. Měla jsem pocit, jako kdybych procházela Londýnskými ulicemi se svou paní učitelkou angličtiny, kterou mám velmi ráda, a která mi tuto knihu půjčila. Naučila jsem se spoustu nových frází, takových, jaké vám neposkytne žádná školní učebnice. Vřele doporučuji každému, kdo miluje angličtinu a chce se dozvědět něco nového.
Kniha Čaj o páté v seznamech
Naučíte se pár super užitečných anglických frází, doslova si vychutnáte anglický čaj s mlékem (po celou dobu čtení této knihy jsem si ho minimálně 1-2x denně dopřávala) a strávíte pár dní na návštěvě Anglie. Claudia je skvělá průvodkyně, ikdyž se občas zapomene u čaje nebo piva :-) Vždycky ale mluví přímo na vás :-) Za mě super!