Čakry pro začátečníky přehled

Čakry pro začátečníky
https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/411267/bmid_cakry-pro-zacatecniky-4jK-411267.jpg 5 1 1

Život je energie. Čakry jsou rotující víry energie umístěné podél páteřní míchy – mapa našeho vnitřního světa, vztahu k sobě samému i prožívání životních sil. Čakry nejsou dalším pojmem k pochopení, ale něčím, s čím je třeba se ztotožnit a co je třeba prožít: jejich energie – to jsme my sami. Tato knížka je z těch vzácných, které vás na této nejdůvěrnější cestě do nitra dovedou zasvěceně provázet. Prostřednictvím jednotlivých kapitol se dozvíte o jednotlivých úrovních vědomí, o způsobech, jimiž se energie čaker projevuje navenek i ve vnitřní psychice, o metodách jejich probouzení, vnímání a především o způsobech práce s jejich energiemi. Kniha je doplněna rovněž celou řadou cvičebních postupů a praktických tipů.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Čakry pro začátečníky. Přihlašte se a napište ho.

Bakana
18.10.2020 5 z 5

Přesně jak zní název: Čakry pro začátečníky. Což ale myslím jako kompliment!
Kniha není přecpaná názvy v sanskrtu, všechno je jednoduše a pochopitelně popsáno.
Doporučuji všem, kdo se chtějí seznámit s koncepcí čaker, co vlastně jsou a jak fungují.

Kniha Čakry pro začátečníky v seznamech

čakry

Autorovy knížky