Čtyři poslední věci přehled

Čtyři poslední věci
https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/212430/mid_ctyri-posledni-veci-212430.jpg 3 404 404

Cale série

Druhý díl bestsellerové série Levá ruka Boží: Po zradě a nuceném návratu do svatyně vykupitelů se Thomas Cale od lorda vojevůdce dozví, že lidstvo musí být zničeno: je to jediná možnost, jak napravit největší Boží omyl.

Literatura světová Romány Fantasy
Vydáno: ekniha , Knižní klub

Last four things, 2011

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Čtyři poslední věci. Přihlašte se a napište ho.

Lele61
28.09.2024 3 z 5

Taková nepříliš čistokrevná a také v některých pasážích poměrně rozvleklá fantasy odehrávající se v kulisách podobných středověku s hlavním hrdinou Calem. V tomto díle až příliš mnoho drsných bojových scén a nejrůznějších soubojů. Ono méně bývá někdy opravdu více. Za mě celkově pouze průměr.

protokol
24.05.2024 2 z 5

2 kniha . o 50 percent horšia ako 1 kniha. zvrátené názori auora dehonestujuce naboženstvo no otras. uvidím aká bude 3 záverečna kniha.

Badger
05.03.2024 3 z 5

Tah na branku není jako v první třetině/díle, ale i tak to nebylo vůbec špatné a já vím, že tenhle mač dohraji až do konce. Sic mě konec nenavnadil jako u předešlé knihy, tak jsem stejně zvědav jak se to vše nakonec semele.

Co milenci říkají jeden druhému, to je zapsáno ve větru a ve vodě.

Kniha Čtyři poslední věci v seznamech