Calendar Girl 3: Červenec, srpen, září přehled
Audrey Carlan
Calendar Girl série
Během dalších tří žhavých letních měsíců zamíří Mia do Miami, Texasu a svého rodného města Las Vegas. V červenci se stane herečku v hudebním videoklipu hiphopového umělce Antona Santiaga. V srpnu se bude vydávat za dávnou ztracenou sestru ropného magnáta a majitele ranče Maxwella Cunninghama. Tato úloha by pro ni měla být jednoduchá, ale zkomplikuje ji minulost, kterou Mia postupně odkrývá a mění vše, co do té doby znala. V září se vrací do rodného Vegas, kde lidé, kteří jsou jí nejbližší, bojují o život. Otcův zdravotní stav se zhoršil a ani její přítel Wes to nemá lehké. Mia zoufale hledá řešení... celý text
Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: 2017 , Ikar (ČR)Originální název:
Calendar Girl 3, 2016
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Calendar Girl 3: Červenec, srpen, září. Přihlašte se a napište ho.
V tomto díle se udála spousta důležitých věcí. Příběh Mii mě stále baví, těším se na poslední díl.
Opět skvělé a čtivé, pikantnosti trochu ubývá. Mia už řeší i něco jiného než sex. Zajímavé novinky a ukrytá tajemství.
Kniha Calendar Girl 3: Červenec, srpen, září v seznamech
přátelství erotika rodinné vztahy
2016 | Calendar Girl 1 - Leden, únor, březen |
2020 | Věčná vášeň |
2020 | Posvátné místo |
2017 | Calendar Girl 2: Duben, květen, červen |
2017 | Calendar Girl 3 - Červenec, Srpen, Září |
Pro třetí díl to určitě chce trošku originálnější zápletku, ale tady to bylo dost překombinované. V půlce knihy se pokazilo snad vše, co šlo. Jsem zvědavá, jak se to celé uzavře.