Záhadné útesy přehled
Nora Roberts
Calhounovy ženy série
1. díl >
Kniha obsahuje dva romantické příběhy od oblíbené autorky. Oba příběhy jsou součástí série Calhounovy ženy - 1. a 2. díl. Zamilovaná Catherine Chátrající rodinné sídlo Calhounových, navíc opředené tajemnou legendou o ztraceném náhrdelníku, přímo volá po tom, aby ho někdo přebudoval na luxusní penzion. Hoteliér Trenton St.James však brzy zjistí, že místo jednání o prodeji ho čeká lítá bitva. Catherine Calhounová je totiž ta nejtvrdohlavější žena, jakou kdy potkal, a nijak na ni nezabírá jeho šarm... Muž pro Amandu Amanda Calhounová má život naplánovaný do nejmenších detailů. City k neotesanému Sloanu O´Rileyovi rozhodně neměla na seznamu. Ale protože je to architekt, který má řídit přestavbu rodinného sídla, nezbývá jí než zatnout zuby a snášet jeho nesnesitelnou přítomnost!... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2001 , HarlequinOriginální název:
Courting Catherine, A Man for Amanda, 1991
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Záhadné útesy. Přihlašte se a napište ho.
Hezký příběh, pohodové a oddychové, nenáročné. Já se u knihy zasmála. Temperament sester se mi líbil. Některé jsem si oblíbila více než jiné. Moc se mi líbilo propletení s Biancou až do konce.
Kniha Záhadné útesy v seznamech
1997 | Nebe mé lásky |
2000 | Past na dobrodruha |
1997 | Zrozená z ohně |
2011 | Kouzlo okamžiku |
Romantika se vším všudy. Žádné drama, tedy žádné větší drama, jen romantika a relax. Co taky dělat, když venku prší a děti se oddávají odpolednímu spánku.
Příběh C.C. byl víc pohodovější. Jediné, co mě štvalo byla sice milá, ale potrhlá tetička Coco, myslím, že tak trochu manipulovala se všemi. Ve druhém díle mi tolik nevadila.
Druhý díl byl malinko akčnější a nebylo to jen svéráznou Mandy :-)
Je to celkem pěkná a hlavně odpočinková série. Už se těším na pokračování dalších dvou sester a doufám, že už konečně najdou ten poklad