Hříšné myšlenky přehled
Barbara Pierce
Carlisle Family série
3. díl
Svéhlavá Patience miluje divadlo a chtěla by se stát herečkou, ovšem pro mladou šlechtičnu není taková záliba myslitelná. Musí se rozhodnout: vzdát se svých snů, anebo utéct z domu s potulným hercem Julianem. Vydá se za hlasem svého srdce, avšak netuší, že za zdmi jejich šlechtického sídla ji čeká svět plný nástrah a nebezpečí.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2009 , AlpressOriginální název:
Naughty by nature, 2007
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hříšné myšlenky. Přihlašte se a napište ho.
Příjemná, čtivá oddychovka na jeden večer. Kniha patří k těm lepším v tomto žánru. Anotace je velmi zvláštní, pravděpodobně ji napsal někdo, kdo vůbec knihu nečetl:(, protože obsahuje popis události, která se přihodila před příběhem knihy. Na mě anotace působila spíše odrazujícím dojmem.
Kniha Hříšné myšlenky v seznamech
Příjemné překvapení z knihovny na dlouhé zimní večery. Velmi slušná historická romance s ne zcela obvyklou hrdinkou a s hrdinou, který má poměrně originální motivy ke svému jednání. Následující vývoj příběhu již probíhá podle pravidel žánru, i když s několika drobnými komplikacemi. Je škoda, že od této autorky u nás víc knih nevyšlo.
Jinak souhlasím s předchozím komentářem - pisatel anotace knihu asi vůbec nečetl, takže akorát může zmást případné zájemce o četbu.