Hříšné myšlenky přehled

Hříšné myšlenky
https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/47972/mid_hrisne-myslenky-hce-47972.jpg 4 23 23

Carlisle Family série

3. díl

Svéhlavá Patience miluje divadlo a chtěla by se stát herečkou, ovšem pro mladou šlechtičnu není taková záliba myslitelná. Musí se rozhodnout: vzdát se svých snů, anebo utéct z domu s potulným hercem Julianem. Vydá se za hlasem svého srdce, avšak netuší, že za zdmi jejich šlechtického sídla ji čeká svět plný nástrah a nebezpečí.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Alpress

Naughty by nature, 2007

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hříšné myšlenky. Přihlašte se a napište ho.

biki
17.01.2023 4 z 5

Příjemné překvapení z knihovny na dlouhé zimní večery. Velmi slušná historická romance s ne zcela obvyklou hrdinkou a s hrdinou, který má poměrně originální motivy ke svému jednání. Následující vývoj příběhu již probíhá podle pravidel žánru, i když s několika drobnými komplikacemi. Je škoda, že od této autorky u nás víc knih nevyšlo.
Jinak souhlasím s předchozím komentářem - pisatel anotace knihu asi vůbec nečetl, takže akorát může zmást případné zájemce o četbu.

Ludus75
09.04.2021 4 z 5

Příjemná, čtivá oddychovka na jeden večer. Kniha patří k těm lepším v tomto žánru. Anotace je velmi zvláštní, pravděpodobně ji napsal někdo, kdo vůbec knihu nečetl:(, protože obsahuje popis události, která se přihodila před příběhem knihy. Na mě anotace působila spíše odrazujícím dojmem.

Ivanka83
15.07.2019 5 z 5

Příjemné čtení na propršené dny. Svižný a záživný děj.
To jsem přesně potřebovala :-)

Kniha Hříšné myšlenky v seznamech

historické romance