Čarodějova nevěsta 11 přehled

Čarodějova nevěsta 11
https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/429041/bmid_carodejova-nevesta-11-vOH-429041.jpg 4 72 72

Čarodějova nevěsta série

Pobyt na Akademii má na Čise velký vliv a Elias se pomalu vyrovnává se změnami, které jejich nový život přináší. Na scéně se objevují noví hráči – „sedm štítů“, církev a tajuplná čarodějka Rahab cestující časem – a opona se zvedá!

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Čarodějova nevěsta 11. Přihlašte se a napište ho.

Alethea_k
17.09.2024 4 z 5

Další fajn díl, nevím moc, co k tomu říct. Jen ty díly moc dějově nepostupují :-)

Teddy2023
18.12.2023 3 z 5

(SPOILER) Prvních devět svazku jsem viděla jako anime a přišlo mi to fajn. Jedná se o trochu temné anime ve světě vil a kouzel...na motivy krásky a zvířete. Retelling - neboli příběhy inspirující se známými pohádkami - teď hrozně frčí.

Popravdě jsem tu sérii viděla už před dlouhou dobu a moc si z toho nevybavuju, ale i tak jsem učinila rozhodnutí strávit čas s touhle mangou a pokračovat devátým svazkem.

Devítka a desítka nuda, ale tento o hodně lepší. Možná kvůli novým postavám a retrospektivním prvkum, kdy se toho člověk více dozví o Eliášovi či jak ho přijímají ostatní postavy.

"Čarodejova nevěsta" Vás povede i k zamyšlení :)

Luigi1
22.07.2021 5 z 5

Dobře jsem si počet.

Knižní novinky (29. týden)

12.07.2020

Kniha Čarodějova nevěsta 11 v seznamech