Čarodějova nevěsta 9 přehled

Čarodějova nevěsta 9
https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/399498/bmid_carodejova-nevesta-9-uo0-399498.jpg 4 92 92

Čarodějova nevěsta série

Finále prvního příběhu… a rozjezd další ságy! Velké finále a souboj s protivníkem střídá návrat do Čisina dětství a tajemství jejího zoufalství! Bolest dovádí k zoufalým činům nejen monstra.

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Čarodějova nevěsta 9. Přihlašte se a napište ho.

assenora
16.07.2023 4 z 5

Dve bytosti si môžu byť tak blízke a tak vzdialené? Pričom obe cítia podobne veci vo svojich životoch, ale prostriedky ktoré použivajú sú rôzne len aby naplnili pocity čo ich ťažia z minulosti. Pričom jednej pomáhajú priatelia a druhá ubližuje iným.
Aj takúto podobu má Čiše s jedným z hrdinov. Dej napreduje rýchlo a je obohatený o všetky doteraz objavené postavy. Sledovanie je zaujímavé ale aj náročné, keď už je ťažko zaradiť kde a za akým účelom sa postavy objavili či stratili z hlavnej linky príbehu.
Príbeh tak ako je tvorený od prvého dielu je uzatvorený a je načrtnuté nové smerovanie života Čise.

Ryšava
08.12.2021 4 z 5

Konec s Josefem mě překvapil, ale že se další děj bude odehrávat na akademií, tak to mě netěší. Upřímně jsem si myslela, že i vztah Eliase s Čise se někde posune, ale mám pocit, že jsou stále na začátku... Nehledě na to, jak na něho byla naštvaná mu rychle odpustila... nejvíc se mi líbilo rozuzlení Čišine minulostí a podívání se do Josefové minulosti.

Luigi1
21.07.2021 5 z 5

Další pěkné pokračování.Už se těsím na další.

Kniha Čarodějova nevěsta 9 v seznamech